Araç benim eve çok yakın. Ciddi düşünen varsa adına gidip bakabilirim. Bir zamanlar bu aracı almayı düşünmüştüm ama uzun zamandır muayenesi olmamasından dolayı vazgeçip, gidip bakmamıştım. Vosvos camiasına girmeyi düşündüğümden VW T3 lere daha sıcak bakmıştım. Tabii İnsel'in gazı da etkili olmuştu ;D
Herhalde birileri aldı yada kendileri yeniden satışa çıkardı, fiyat 42.000 olmuş... (Eski ilandaki fotolar sürüyor, yenisi çekilmemiş, en son 28 bin yazıyordu)
Karavanlar borsaya dondu. Borsa inis cikislari gibi fiyatlar bir dusuyor bir yukseliyor. Ama anlamadigim ve mantiksiz olan bir karavanin fiyatinin yaz sonu yukseltilmesi. Cunku zaten bu mevsimde alici zor bulunur. Satmak isteyen fiyat kirar. Yaz basi 28 bin fiyat veriliyorsa ve simdi 42 bin ise cok garip.
Herhalde birileri aldı yada kendileri yeniden satışa çıkardı, fiyat 42.000 olmuş... (Eski ilandaki fotolar sürüyor, yenisi çekilmemiş, en son 28 bin yazıyordu)
Keşke karavana yatırım yapsaymısız; bu araçta etekaltı laciverte boyanmış fiyat 18.500 olmus.
Oysa aynı araç 2 ay önce İstanbuldan 10.500 tl den satısa çıkmıştı.