alihay Kamp III Mesajlar 931 Tepkime Puanı 1 Yer osmaniye 5 May 2011 #17 Ynt: Satılık VX80 İsmail bey hayırlı satışlar, inşallah aracını sizin gibi seven bir sahibi olur, selamlar
Ynt: Satılık VX80 İsmail bey hayırlı satışlar, inşallah aracını sizin gibi seven bir sahibi olur, selamlar
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #18 Ynt: Satılık VX80 Çok teşekkürler Ali bey... inşallah layık birine gider..
sokrat gandiya LN 65 Mesajlar 618 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 5 May 2011 #19 Ynt: Satılık VX80 Çok güzel bir VX 80 İsmailcim bundan ayrılmak çok zor olacak senin için ama aile daha önemli alana satana hayırlı olsun diyelim.
Ynt: Satılık VX80 Çok güzel bir VX 80 İsmailcim bundan ayrılmak çok zor olacak senin için ama aile daha önemli alana satana hayırlı olsun diyelim.
ACatlıkan . Mesajlar 385 Tepkime Puanı 1 Yer BOLU 5 May 2011 #20 Ynt: Satılık VX80 Hayırlı satışlar.... Satılık VX80 yazınca hemen girdim kim satıyor diye ......girmez olaydım .....şoke oldum
Ynt: Satılık VX80 Hayırlı satışlar.... Satılık VX80 yazınca hemen girdim kim satıyor diye ......girmez olaydım .....şoke oldum
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #21 Ynt: Satılık VX80 sokrat gandiya' Alıntı: Çok güzel bir VX 80 İsmailcim bundan ayrılmak çok zor olacak senin için ama aile daha önemli alana satana hayırlı olsun diyelim. Genişletmek için tıkla ... Canım Haldun abicigim, iyi dileklerin için teşekkürler...Hayırlısı bakalım..
Ynt: Satılık VX80 sokrat gandiya' Alıntı: Çok güzel bir VX 80 İsmailcim bundan ayrılmak çok zor olacak senin için ama aile daha önemli alana satana hayırlı olsun diyelim. Genişletmek için tıkla ... Canım Haldun abicigim, iyi dileklerin için teşekkürler...Hayırlısı bakalım..
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #22 Ynt: Satılık VX80 ACatlıkan' Alıntı: Hayırlı satışlar.... Satılık VX80 yazınca hemen girdim kim satıyor diye ......girmez olaydım .....şoke oldum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Ali Can bey.. her şeyin bir başlangıcı-sonu vardır.. ;D
Ynt: Satılık VX80 ACatlıkan' Alıntı: Hayırlı satışlar.... Satılık VX80 yazınca hemen girdim kim satıyor diye ......girmez olaydım .....şoke oldum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Ali Can bey.. her şeyin bir başlangıcı-sonu vardır.. ;D
ACatlıkan . Mesajlar 385 Tepkime Puanı 1 Yer BOLU 5 May 2011 #23 Ynt: Satılık VX80 Bana bey demezseniz sevinirim kısacası Ali....Yaş 17
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #24 Ynt: Satılık VX80 Alicigim, yıllardır yöneticilik yaptım..yapıyorum da..insanın ruhuna işliyor bir yerde.. ama kötü anlamda degil tabii..elimden geldigince resmi olmamaya çalışırım... ;D sagol..
Ynt: Satılık VX80 Alicigim, yıllardır yöneticilik yaptım..yapıyorum da..insanın ruhuna işliyor bir yerde.. ama kötü anlamda degil tabii..elimden geldigince resmi olmamaya çalışırım... ;D sagol..
ACatlıkan . Mesajlar 385 Tepkime Puanı 1 Yer BOLU 5 May 2011 #25 Ynt: Satılık VX80 Anlayışınız için çok teşekkür ederim
I ilkakdeniz Zirve Mesajlar 1,278 Tepkime Puanı 1 5 May 2011 #26 Ynt: Satılık VX80 hayırlı satışlar ismail bey
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #27 Ynt: Satılık VX80 Teşekkür ederim İbrahim bey...
akocan Ana Kamp Mesajlar 59 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 5 May 2011 #29 Ynt: Satılık VX80 Abicim bana hayırlısı demek düşüyor.... Aracı ilk aldıgınız günden itibaren takip ediyordum bir tutkuydu sizin için yıllar önceki hikayenizi okuyunca o tutkunun çok eskiden geldigine inanıyordum ilanı görünce şoke oldum inşallah sizin gibi kıymetini bilen bir arkadaşımız alır Hayırlı satışlar.
Ynt: Satılık VX80 Abicim bana hayırlısı demek düşüyor.... Aracı ilk aldıgınız günden itibaren takip ediyordum bir tutkuydu sizin için yıllar önceki hikayenizi okuyunca o tutkunun çok eskiden geldigine inanıyordum ilanı görünce şoke oldum inşallah sizin gibi kıymetini bilen bir arkadaşımız alır Hayırlı satışlar.
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #30 Ynt: Satılık VX80 Teşekkür ederim Mehmet bey... selamlar saygılar.
bekko Kamp I Mesajlar 108 Tepkime Puanı 0 Yer kas antalya 5 May 2011 #31 Ynt: Satılık VX80 güzel fıyat,satanada alana arkadasa hayırlı olsun
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 5 May 2011 #32 Ynt: Satılık VX80 bekko' Alıntı: güzel fıyat,satanada alana arkadasa hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler..
Ynt: Satılık VX80 bekko' Alıntı: güzel fıyat,satanada alana arkadasa hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler..