ben istanbuldayım artacımda istanbulda 1960 model cj 5 tuzla kısa şase aracımda çalışmayan herhangi bir aksam mekanik ve elektronik hiç birşey sorun yoktur aracım beş adet jantıyla beraber orjinal latikleri var lastiklerin durumu iyi yalnız ben federal marka 235-85-16 lastik kullanıyorum aracımın boyası yenidir çürüğü çarığı yoktur sadece sol çamurluğun ucu kırık okadar 1600 harikan motor motorda üfleme dahi yoktur yağ yakma kesinlikle yoktur yakıt olarak ekonomik lpg var aracımda kullanmıyorum yalnız ruhsata işlide değil zaten aracın iç döşemeleri çok iyi durumda taban döşeme koltuk döşemeleri ön - arka çok iyi durumda silecek motorundan su atma fiskiyesine kadar aktif durumda çorum kalorifer var araçta arazi şanzımanı çok iyi aracın motor contaları ekzost manifolt contası bujiler buji kablosu yeni değişti 4 adet arazi için tavan sis lambası mevcuttur aracı resimlerdende göre bilirsiniz bir bakın istiyorsanız sizin ihtiyacınızı karşılarmı aracımın muayenesi vardır borcu harcı yoktur eğer orjinal lastiklerle isterseniz aracı 6000tl olur yalnız federal marka lastiklerle isterseniz aracı jantlarıda var yanında tabiyki lastikler daha sıfır bir defa araziye çıklıdı 7800 tl olur taktirinize kalmış İRTİBAT TELEFON NUMARAM :SEDAT ÖZTÜRK 0534 733 27 57