cmass
Ana Kamp
Büyük bir hevesle aldığım ve eksiklerini giderdiğim ZJ'mi elimde olmayan nedenlerden ötürü satmak durumundayım..
Araç bildiğiniz limited versiyon sadece koltuk ısıtma yok onun dışında full ve tüm aksamları çalışıyor..
Araç 2011-Temmuz ayında ilk sahibinden alınmıştır. Ben 2012-Şubatta ikinci sahibinden aldım..
Araçla off-roada çıkmak nasip olmadı.. 1 kere kızılcahamam milli park tarafında doğa gezisine gidebildik.
Aracı aldıktan sonra ön takım komple yeniden yapıldı.. Elektrik aksamı elden geçti ve çalışmayan aksamlar değişti.(arka silecek motoru ve havalandırma kontrol ünitesi değişti..)
Fren ana merkezi ve fren hidroliği değişti, frenlere bakım yapıldı..
Marş motoru yenilendi..
Periyodik bakımı yapıldı (Buji, buji kablosu, yağ, hava filtresi vsvs. değişti..)
Tavan döşemesi ve iç plastik aksamlar temizlendi..
Bunlar dışında araç 2'' (5cm) get ile yükseltilmiş ve 245/75/16 ebatında Cooper Discoverer STT çamur lastiği takılmıştır...
Araç yanında 225/70/16 asfalt lastikleri de verilecektir..
Yapılması gereken sadece direksiyonu kaplatmak ve ön sürücü koltuğunun döşemesini değiştirmektir..
Araç 1993 model olup, 166bin mildedir (orjinal km)
Fiyat olarak 16000 TL düşünüyorum.
İletişim: 533 6560299 (Selim)
Saygılar,
Araç bildiğiniz limited versiyon sadece koltuk ısıtma yok onun dışında full ve tüm aksamları çalışıyor..
Araç 2011-Temmuz ayında ilk sahibinden alınmıştır. Ben 2012-Şubatta ikinci sahibinden aldım..
Araçla off-roada çıkmak nasip olmadı.. 1 kere kızılcahamam milli park tarafında doğa gezisine gidebildik.
Aracı aldıktan sonra ön takım komple yeniden yapıldı.. Elektrik aksamı elden geçti ve çalışmayan aksamlar değişti.(arka silecek motoru ve havalandırma kontrol ünitesi değişti..)
Fren ana merkezi ve fren hidroliği değişti, frenlere bakım yapıldı..
Marş motoru yenilendi..
Periyodik bakımı yapıldı (Buji, buji kablosu, yağ, hava filtresi vsvs. değişti..)
Tavan döşemesi ve iç plastik aksamlar temizlendi..
Bunlar dışında araç 2'' (5cm) get ile yükseltilmiş ve 245/75/16 ebatında Cooper Discoverer STT çamur lastiği takılmıştır...
Araç yanında 225/70/16 asfalt lastikleri de verilecektir..
Yapılması gereken sadece direksiyonu kaplatmak ve ön sürücü koltuğunun döşemesini değiştirmektir..
Araç 1993 model olup, 166bin mildedir (orjinal km)
Fiyat olarak 16000 TL düşünüyorum.
İletişim: 533 6560299 (Selim)
Saygılar,