KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
aynı sorun benim bilgisayardada var sorunun siteden kaynaklandığını yeğenim söyledi teknik sorun bir kaç gündür vardı gelip geçiciydi şimdi oturdu yerleşti gitmiyor sitenin düşmanları olduğunu biliyorum ama onlrın işi değil gibi
Arkadaşlar,
Konuyu doğru bir yerde açıp açmadığıma emin değilim ama yardıma ihtiyacım var.
bu sabahtan beri hangi forumu açsam sadece ekrana sığacak kadar bir kısım karşıma geliyor ve geri kalan yazılar veya resimler görüntülenemiyor. aşağıdaki mesak devamlı olarak karışıma geliyor.
Dün bende şikayetimi belirtmiştim ama cevap varmı yöneticilerden bilmiyorum çünkü hala aynı , sayfa aşağı inmiyor , ilk mesaj görünüyor o kadar ...Bilgilendirmeyi özel mesaj yoluyla yaparsanız çok sevinirim , nasıl düzeleceğini bilen arkadaşlar (ki bu bizden kaynaklı bir sorun değil sanırım ) özelden mesaj atsın lütfen ... hah tamam cevaplıarı mesja yazma sekmesine tıklayınca aşağıdan okuyabiliyorum ...
Dün bende şikayetimi belirtmiştim ama cevap varmı yöneticilerden bilmiyorum çünkü hala aynı , sayfa aşağı inmiyor , ilk mesaj görünüyor o kadar ...Bilgilendirmeyi özel mesaj yoluyla yaparsanız çok sevinirim , nasıl düzeleceğini bilen arkadaşlar (ki bu bizden kaynaklı bir sorun değil sanırım ) özelden mesaj atsın lütfen ... hah tamam cevaplıarı mesja yazma sekmesine tıklayınca aşağıdan okuyabiliyorum ...
çıktı al kutucuğuna gerek yok , mesaj yazarken sayfanın aşağısında sırasıyla eski mesajlar gösteriliyormuş zaten , bende şimdi farkettim . Zorda kalmayınca keşfedemiyor insan hahahah ee ama nereye kadar böyle devam edecez ...
çıktı al kutucuğuna gerek yok , mesaj yazarken sayfanın aşağısında sırasıyla eski mesajlar gösteriliyormuş zaten , bende şimdi farkettim . Zorda kalmayınca keşfedemiyor insan hahahah ee ama nereye kadar böyle devam edecez ...
bende okuyamıyorum
8: Undefined index: ads_lookLikePosts
Dosya: /data/www/gezenbilir.com/Themes/default/Display.template.php (main sub template - eval?)
aynı msj bendede geliyor acaba internetimle ilgilimi çünkü laptop ve telefondan girdiğim zamanda okuyamadım bana ulaşırmısınız çünkü sizin yazdığınız mesajlarıda göremeyeceğim ..