SDS & Kaçkar Bisiklet Antrenman Yarışları II

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,215

YOL

SEDAT AÇIL
Mesajlar
10,415
Tepkime Puanı
542
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
İlk yarış, 26 kasım 2006'da yapıldı. İkinci yarış, 24 Aralık 2006, üçüncü yarış 28 Ocak 2007 ve final 25 Şubat 2007 Pazar günü yapılacak. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarış (final) tarihlerinin hava koşullarına göre değişebileceği uyarısını da şimdiden yapalım. Bildiğiniz gibi bu tarihlerde Belgrad Ormanı'nda ciddi kış koşulları oluşabiliyor. Parkurların Belgrad Ormanı'nın farklı bölgelerin de yapılacak.



Tüm yarışlarda dereceye giren katılımcılara ödül verilirken, son üç yarışın toplamında derece alan katılımcılara ise kupa verilecek. Geçen sene olduğu gibi organizasyona katkıda bulunmak adına, yarışa katılan tüm sporculardan 5 YTL alınacak. Yarışlara katılım için sporcu lisansı gerekmediği gibi % 80 uygulaması da yapılmayacak. Kayıtlar yarış günü kayıt masasından yapılacak. Kayıt için verilen zaman ise 09:00 ile 09:45 arası. Yarışın başlama saati ise 10:00.

İlk Yarış Belgrad Ormanı'nda Kömürcü Bendi - Balık Çiftliği'nde gerçekleşecek. Parkurun bir turu 6,5 km olarak düşünülmüş. Elit erkek ve genç erkekler 6 tur, bayanlar 3 tur, junoir 3 tur, ve masterlar ise 4 tur atacaklar. Kayıtlar yarış günü kayıt masasından yapılacak. Kayıt için verilen zaman ise 09:00 ile 09:45 arası. Yarışın başlama saati ise 10:00.

Bu seneki yarışlarda geçen seneden farklı olarak 18 yaş altında olan katılımcıların velilerinden izin aldıklarını gösteren bir onay belgesi getirmeleri gerekmektedir.

www.sdspor.com
 

Etiketler
28.01.2007 SDS ve Kaçkar Bisiklet 2006-2007 2. Kış - Hazırlık Yarışı

Kış puanlı antrenman yarış serisinin ikincisi bu pazar günü sizleri bekliyor. Bu yarış daha çok bu sporu tanıtmak, gençlere tecrübe olmasını sağlarken, profesyoneller için de antrenmanlarına katkıda bulunmak için hazırlanmış bir etkinliktir. 10-60 yaş arası yarışan veya izleyen bir çok bisikletçi Pazar sabahı bizimle olacaklar. Sizleri de aramızda görmek isteriz.
Yarışın detayları şu şekilde;

Belgrad Ormanı, Valide Bendi ve çevresinde yapılacak olan yarış 5,5 km uzunluğunda.

Junior ,Master ve 30 üstü kategorisi 4 tur

Elite ve U23 7tur

Bayanlar 3 tur

Kayıtlar:9.00-9.45

Yarış başlangıç saati:10.00

Yarışa katılacak tüm bisikletseverlerin kask takması zorunludur.

Yarış için yapılan harcamalara katkıda bulunan firmalar

ASLI BİSİKLET

EFOR BİSİKLET

ÖZTİRYAKİLER (Yemek Sponsoru)

RED BULL (Enerji verecekler herkeze )

CNN TÜRK

Ayrıca fotoğraf çekmeyi seven arkadaşlarımız ne kadar güzel pozlar yakalama fırsatları olabileceğinin örneklerini www.fotohasan.net adresindeki örneklere bakarak görebilirler .
 


Ynt: SDS & Kaçkar Bisiklet Antrenman Yarışları II

Yarış bugün gerçekleşti. Çekişmeli, çamurlu, eğlenceli ve soğuk havada sıcak bir yarıştı . GezenBilir üyelerinden gelen var mıydı bilmiyorum ancak, kim var kim yok yarışta neler olmuş diye merak edenler için;
www.fotohasan.net İyi seyirler...