Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KanyaK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,432
Ynt: Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı

Sedat bey tebrikler, inşallah daha nice uzun seneler aynı platformda olmak dileğiyle, gerçekten gurur duyuyoruz sizin gibi üstatlarla saygılarımla

Etiketler

Ynt: Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı

Tebrikler paşam Bir kez daha bizleri sevindirdin...

Tebrik ederim Sedat Bey.

Vay... Biz kiminle dans etmişiz, haberimiz olmamış dün

yol' Alıntı:
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar

Fırsatın varken silecektin beni
Seninle ve başarınlarınla gurur duyduk ama bu benim ortalığı karıştırmayacağım anlamına gelmez

Tebrik ederim sedat. Benim için ayrı bir gurur bu. Tüm hemşerilerimi daima en iyi yerlerde görmek dileğiyle.

kuzen süpersin ellerine sağlık..

Sedat, tebrik eder başarılarının devamını dilerim ellerine sağlık, selamlar .

Sedat kardeşim, Tebrikler. Böyle giderse Gezenbilir Ekibi olarak National Geographic sayfalarını işgal edicez herhalde. Adımız sık duyulmaya başladı oralarda.

Kocaeli'den Selamlar