KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sevgili gezenbilir sakinleri 4 yıl önc 1500 tl ye topladığım trek iimmm çalındı ve 4 yıl bisikletle uzaktan yakından alaka olmadı.sonra arkadasımında londraya gitmesiyle onun bisikleti 1 ay bana kaldı.Ve tekrar bu heves bende başladı zinciri yağlamaya götürdüğümde duvarda asılı duran SEDONA 721 çok beğendim hem benim gibi mtb (bu çeşit kadrolara tek amaortsörlü )için çok iyi bir tercih nedeni ise hidrolik disk acera sistem 6061 kadro ve RST GİLA maşa beni cezbetti benim bu bisikletle ilgili kafama takılan maşa ve vites seti kadrodan ve sedonaın müsteri memnuyetini zaten biliyoruz ... Okuduğunuz İçin Çok Teşekkür Ederim Acera sistem ve maşa hakkında beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum Şimdiden Teşekkürler.....
fiyat/performans olarak hangisi daha iyi bilmiyorum daha bilgili abilerim söylerse memnun olurum
bu arada aldığımız yerde adam 9 kg demişti ama inanmamıştım kaç kg dir carraro 812 man 2012 model
Disk frenin hidrolik olması çok iyi bir özellik.
Bende bu haftasonu bisiklet alacağım eski bisikletim uçurumdan denize uçtu
Kron ve Sedona arasında gidip gelmekteyim
Yüksek bir tepede bisikletleri koyup fotoğraf çekilirken fotoğrafı çeken kişi arkasına bakmadan geri geri giderken benim bisiklete çarpmıştı ve tutamadık düştü Aldıktan 1 hafta sonra çalınan bisikletimden sonra almıştım. Bunada böyle bir olay gelince hayattan soğuttu resmen
Bu akşam bende yeni düşen Kron bisikletimin aynısının başka rengini aldım. Bisikletsiz günlere veda