KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200
Ceviz 9 TL dan, zorlu badem 4 TL dan aldım yiyorum bol bol.
Fındık işine gelince bu sene hiç fındığımız olmadı desem yalan olmaz bakalım babam ve kayınpeder nekadar fındık verecekler verirlerse kolestrol ile savaşa B, C, F üçlüsüyle devam edeceğim.
Tabi yeşil Ege otlarını asla atlamam.
Sağlıkla kalın.
Mete bey hayirli satışlar. Aynı araçtan bende de var; ben de şnorkel takmayı düşünüyorum. Ancak ben Aydının Söke ilçesindeyim şnorkeli istanbuldan kargoyla getirteceğim, nasıl takılacağını bilmiyoruz, çıkışın olduğu yerde su deposu var, siz montajı nasıl yaptırmıştınız, bir fotoğrafı var mıdır?
sabri77' Alıntı:
Mete bey hayirli satışlar. Aynı araçtan bende de var; ben de şnorkel takmayı düşünüyorum. Ancak ben Aydının Söke ilçesindeyim şnorkeli istanbuldan kargoyla getirteceğim, nasıl takılacağını bilmiyoruz, çıkışın olduğu yerde su deposu var, siz montajı nasıl yaptırmıştınız, bir fotoğrafı var mıdır?
Maalesef başında duramadığım için fotoğraf çekemedim, su deposunu daha uzun bir hortum ile aekada göğüse yakın bir yere taşıdık. Eli yatkın, yetenekli bir usta kolaylıkla yapar. montaj çokda zor değil.
oooo 2 gün oldu) Antalya da av turizmi yapmaya başlamıştır bile.
Garibimi çok yoracaklar.
Ne alacağıma bi türlü karar veremedim. Arazi aracı olmayacak ama büyük ve geniş bir araç arıyorum. Ben bu L200 ü çok arayacağım galiba. Adamlar antalyadan gelmeselerdi az daha su koyuverecektim)
Teşekkürler bu 17. aracımdı hiçbiri bu kadar hızlı satılmıştı) en çokda verso ile takasa toyota bayinin 28bin vermesi koymuştu. Gittim toyotaya da söyledim, kendi arabalarına düşük fiyat verdim, azıcık oynadım heriflerle)
Yeni aracım da Renault Koleos oldu 2011 6400km de . akşam satısı alacağım aracı fazla inceleyemedim ama lock mock bişiler yazıyordu)