Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lokosit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,694
Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200

Ceviz 9 TL dan, zorlu badem 4 TL dan aldım yiyorum bol bol.
Fındık işine gelince bu sene hiç fındığımız olmadı desem yalan olmaz bakalım babam ve kayınpeder nekadar fındık verecekler verirlerse kolestrol ile savaşa B, C, F üçlüsüyle devam edeceğim.
Tabi yeşil Ege otlarını asla atlamam.
Sağlıkla kalın.

Etiketler

Mete bey hayirli satışlar. Aynı araçtan bende de var; ben de şnorkel takmayı düşünüyorum. Ancak ben Aydının Söke ilçesindeyim şnorkeli istanbuldan kargoyla getirteceğim, nasıl takılacağını bilmiyoruz, çıkışın olduğu yerde su deposu var, siz montajı nasıl yaptırmıştınız, bir fotoğrafı var mıdır?

sabri77' Alıntı:
Mete bey hayirli satışlar. Aynı araçtan bende de var; ben de şnorkel takmayı düşünüyorum. Ancak ben Aydının Söke ilçesindeyim şnorkeli istanbuldan kargoyla getirteceğim, nasıl takılacağını bilmiyoruz, çıkışın olduğu yerde su deposu var, siz montajı nasıl yaptırmıştınız, bir fotoğrafı var mıdır?
Maalesef başında duramadığım için fotoğraf çekemedim, su deposunu daha uzun bir hortum ile aekada göğüse yakın bir yere taşıdık. Eli yatkın, yetenekli bir usta kolaylıkla yapar. montaj çokda zor değil.

Emwayyes' Alıntı:
Sattınız mı aracı
oooo 2 gün oldu:smiley:) Antalya da av turizmi yapmaya başlamıştır bile.
Garibimi çok yoracaklar.
Ne alacağıma bi türlü karar veremedim. Arazi aracı olmayacak ama büyük ve geniş bir araç arıyorum. Ben bu L200 ü çok arayacağım galiba. Adamlar antalyadan gelmeselerdi az daha su koyuverecektim:smiley:)

Sevindim adınıza hayırlısı iyi fiyata sattın ;D ;D ;D ;D ;D

Emwayyes' Alıntı:
Sevindim adınıza hayırlısı iyi fiyata sattın ;D ;D ;D ;D ;D
Teşekkürler bu 17. aracımdı hiçbiri bu kadar hızlı satılmıştı:smiley:) en çokda verso ile takasa toyota bayinin 28bin vermesi koymuştu. Gittim toyotaya da söyledim, kendi arabalarına düşük fiyat verdim, azıcık oynadım heriflerle:smiley:)
Yeni aracım da Renault Koleos oldu 2011 6400km de . akşam satısı alacağım aracı fazla inceleyemedim ama lock mock bişiler yazıyordu:smiley:)

güle güle binin yeni aracnıza Mete bey allah kaza bela vermesin iyi bir tercih

kaleos hayırlı olsun allah kaza bela vermesin... ;)

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba Mete bey,
Yeni sahibi güle güle kullansın, sizde yeni aracınızı güle güle kullanın.
sağlıkla kalın.
Sağolun Niyazi bey yenisinde satılık:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR