ata036
Zirve
arkadaşlar Şeker bayramı tatilinde karadenizde 3 günlük bir gezi düzenleyebilirmiyiz giden gezen deneyimli olan arkadaşların bilgi ve paylaşımlarını bekliyoruz
kokteknik' Alıntı:düzenliyebiliriz ben katılıyorum 2 kişi
bülent kök önder babacan sivastan katılıyoruz
MK51' Alıntı:Tarık arkadaşım, Şeker Bayramı olduğunu düşünerek düzeltmiştim.
Yanlışlık yok ise ve doğrusu Kurban Bayramı ise, yeniden düzenliyeyim...
ata036' Alıntı:) bülent kardeş ben kurban bayramı yazmıştım moder değiştirmiş herhalde
) şeker bayramında aksilik olmazsa 2 günlük çamlı hemşine gideceğim ben çocuklarla haberin olsun
CDM-SUBARU' Alıntı:Bizde (iki aile) bayram ve hatta bayram sonrası ;D Çaykara'dan Ardeşen Ayder v.s mümkünse sınıra kadar dolaşıcaz.
Denk gelirse görüşelim.![]()
ata036' Alıntı:tabiki görüşelim biz dediğim gibi 1 en fazla 2. gün geri dönmek zorundayız kısa ama dolu dolu bi bayram tatili düşünüyoruz bizde iki aile geleceğiz bacanağım çamlı hemşine gidelim diyor ama burada ortak bi kararada varabiliriz ilerleyen zamanda zaten zemin oluşacaktır. aydere bende çok gitmeyi istiyorum. inşallah olur
aslına bakılırsa bülent ve ben başlığı kurban bayramı tatili için açmıştık moder değiştirip şeker bayramı yaptı bizde olsun dedik bülent çocukdan dolayı mazeret izni aldı katılmıyor ben kaldım tek başıma şimdi sizler de geleceğiz diyorsunuz msn vereceğim ekleyin önce bi msnden görüşelim sonra burada paylaşalımVecihi' Alıntı:Selamlar, ayrıntılar ve katılımcılar ne zaman belli olur acaba, 2 aile 2 araç katılmak isteriz ???
ata036' Alıntı:aslına bakılırsa bülent ve ben başlığı kurban bayramı tatili için açmıştık moder değiştirip şeker bayramı yaptı bizde olsun dedik bülent çocukdan dolayı mazeret izni aldı katılmıyor ben kaldım tek başıma şimdi sizler de geleceğiz diyorsunuz msn vereceğim ekleyin önce bi msnden görüşelim sonra burada paylaşalım
selamlar tarık
ata036@hotmail.com
giresunda deniz temizmi? sinop kadar plajı kumsalı varmı?jose andrio silva' Alıntı:giresuna ugramadan gecmeyin arkadaşlar cok guzel yerler var tavsiye ederim