Şeker Bayramı Karadeniz Gezisi Duyurusu (19-22 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,604

ata036

Zirve
Web
www.ata76.com
arkadaşlar Şeker bayramı tatilinde karadenizde 3 günlük bir gezi düzenleyebilirmiyiz giden gezen deneyimli olan arkadaşların bilgi ve paylaşımlarını bekliyoruz

Etiketler

Ynt: Şeker Bayramı Karadeniz Gezisi Duyurusu (19-22 Eylül 2009)

kokteknik' Alıntı:
düzenliyebiliriz ben katılıyorum 2 kişi
bülent kök önder babacan sivastan katılıyoruz

:smiley:) bülent kardeş ben kurban bayramı yazmıştım moder değiştirmiş herhalde :smiley:) şeker bayramında aksilik olmazsa 2 günlük çamlı hemşine gideceğim ben çocuklarla haberin olsun

Tarık arkadaşım, Şeker Bayramı olduğunu düşünerek düzeltmiştim. ;)

Yanlışlık yok ise ve doğrusu Kurban Bayramı ise, yeniden düzenliyeyim...

MK51' Alıntı:
Tarık arkadaşım, Şeker Bayramı olduğunu düşünerek düzeltmiştim. ;)

Yanlışlık yok ise ve doğrusu Kurban Bayramı ise, yeniden düzenliyeyim...

yok abi madem öyle dedin biz her zaman gezenler olarak şeker bayramınıda değerlendirmeye çalışırız :smiley:)

ata036' Alıntı:
:smiley:) bülent kardeş ben kurban bayramı yazmıştım moder değiştirmiş herhalde :smiley:) şeker bayramında aksilik olmazsa 2 günlük çamlı hemşine gideceğim ben çocuklarla haberin olsun

Bizde (iki aile) bayram ve hatta bayram sonrası ;D Çaykara'dan Ardeşen Ayder v.s mümkünse sınıra kadar dolaşıcaz.
Denk gelirse görüşelim. :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bizde (iki aile) bayram ve hatta bayram sonrası ;D Çaykara'dan Ardeşen Ayder v.s mümkünse sınıra kadar dolaşıcaz.
Denk gelirse görüşelim. :smiley:

tabiki görüşelim biz dediğim gibi 1 en fazla 2. gün geri dönmek zorundayız kısa ama dolu dolu bi bayram tatili düşünüyoruz bizde iki aile geleceğiz bacanağım çamlı hemşine gidelim diyor ama burada ortak bi kararada varabiliriz ilerleyen zamanda zaten zemin oluşacaktır. aydere bende çok gitmeyi istiyorum. inşallah olur

evet ben atladım
yanlışlık oldu ramazan bayramı ben sivastayım kurban bayramı karadenizdeyim .:smiley:
size iyi eğlenceler benim kızım çok küçük bu yıl ailece geziler katılamıyorum seneye inşallah

ata036' Alıntı:
tabiki görüşelim biz dediğim gibi 1 en fazla 2. gün geri dönmek zorundayız kısa ama dolu dolu bi bayram tatili düşünüyoruz bizde iki aile geleceğiz bacanağım çamlı hemşine gidelim diyor ama burada ortak bi kararada varabiliriz ilerleyen zamanda zaten zemin oluşacaktır. aydere bende çok gitmeyi istiyorum. inşallah olur

Tamam,anlaşıldı :smiley:
Yola çıkmadan 1-2 gün önce tekrar heberleşelim,planlar tam olarak netleşir o zamana kadar. :smiley:

Selamlar, ayrıntılar ve katılımcılar ne zaman belli olur acaba, 2 aile 2 araç katılmak isteriz ???

Vecihi' Alıntı:
Selamlar, ayrıntılar ve katılımcılar ne zaman belli olur acaba, 2 aile 2 araç katılmak isteriz ???
aslına bakılırsa bülent ve ben başlığı kurban bayramı tatili için açmıştık moder değiştirip şeker bayramı yaptı bizde olsun dedik bülent çocukdan dolayı mazeret izni aldı katılmıyor ben kaldım tek başıma şimdi sizler de geleceğiz diyorsunuz msn vereceğim ekleyin önce bi msnden görüşelim sonra burada paylaşalım
selamlar tarık

ata036@hotmail.com

ata036' Alıntı:
aslına bakılırsa bülent ve ben başlığı kurban bayramı tatili için açmıştık moder değiştirip şeker bayramı yaptı bizde olsun dedik bülent çocukdan dolayı mazeret izni aldı katılmıyor ben kaldım tek başıma şimdi sizler de geleceğiz diyorsunuz msn vereceğim ekleyin önce bi msnden görüşelim sonra burada paylaşalım
selamlar tarık

ata036@hotmail.com

Aslında bu kurban-ramazan bayramı karışıklığının sebebi istemeden ben oldum. :smiley:
Şöyleki;
İlk başlık kurban bayramıydı evet,bende alla alla kurbana daha 3-4 ay var,sakın ramazan bayramı ile karıştırılımış olmasın diye düşündüm ve mesaj attım. ;D
Yani,bende sonradan anladım,ama bi kere karıştırdık yani,kusra bakmayın ;D

jose andrio silva' Alıntı:
giresuna ugramadan gecmeyin arkadaşlar cok guzel yerler var tavsiye ederim
giresunda deniz temizmi? sinop kadar plajı kumsalı varmı?

offf offf ya arkadaşlar bu konuyu ben açtım ama evimi taşıyacağımdan dolayı büyük ihtimalle gelemeyeceğim diğer arkadaşlar kendi aralarında anlaşıp gidebilirler herkesten çok özür diliyorum. :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR