Selanik'e Seyahat Planı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gemolojik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,418

gemolojik

Yeni Üye
9-10-11 Ekim 2010'da Selanik'te bir fuara katılacağım.
Öğrenciyim ve mümkün olduğunca ucuz maliyetli bir seyahat olmalı bu.
Aydın veya İstanbul'dan başlayan bir gezi planı düzenlemeliyim.
Kara, hava, deniz, demiryolu herşey olabilir....

Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum...

Not: merakımdan soruyorum. bu ve benzeri hizmet veren danışmanlık şirketleri var mı? bildiğim kadarıyla hepsi havayolu ile ilgili bilgiler veriyor.

Etiketler
Ynt: Selanik'e Seyahat Planı

aracı turizm firmasına gerek yok. her akşam istanbul sirkeci'den kalkan tren ve her akşam üstü esenler otogardan hareket eden otobüsler var. hatırladığım kadırıyla tcdd gidiş dönüş 190-200 tl gibi (tam bilet), otobüslerde gidiş dönüş 80-90 eur gibi. web sitelerinden fiyatları ve net kalkış saatlerine bakabilirsin. uçak öğrenci için maliyetli olur, direk selanik uçuşu istanbul'dan malesef yok. çoğu uçuş atina aktarmalı. süre olarakta aktarma beklemeleriyle neredeyse karayolu ile aynı.

Ynt: Selanik'e Seyahat Planı

gemolojik' Alıntı:
9-10-11 Ekim 2010'da Selanik'te bir fuara katılacağım.
Öğrenciyim ve mümkün olduğunca ucuz maliyetli bir seyahat olmalı bu.
Aydın veya İstanbul'dan başlayan bir gezi planı düzenlemeliyim.
Kara, hava, deniz, demiryolu herşey olabilir....

Öneri ve yardımlarınızı bekliyorum...

Not: merakımdan soruyorum. bu ve benzeri hizmet veren danışmanlık şirketleri var mı? bildiğim kadarıyla hepsi havayolu ile ilgili bilgiler veriyor.

en ucuz ulasim = istanbul buyuk otogardan metro turizm ile hergun 17:00 ve 22:00 de selanik`e 2 sefer var > fiyati 50-70 arasi bisi ( ogrencilere %20 indirim - 25 yas alti isen) yolculuk ortalama 10 saat surer
sehir pahalilik bakimindan istanbula yakin ( belki biraz daha pahali) , genel olarak oteller pahali ama ucuz yerlerde yok degil , olmadi benim evde de kalabilirsin , sehir merkezine otobusle 5-10 dakka (internet + yatak + banyo) otelden daha iyi iste xD ogrenci inidirimide yaparim :smiley: aklina baska soru geldiyse sorarsin , 3 senedir burda yasiyorum ve az cok sehir hakkinda bilgim var..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,027
Kaydolan Son Üyemiz
cemal crt

Çevrimiçi üyeler