Tugruldogan
Yeni Üye
şirincede veya selçuk bolgesınde bır kamp yerı ararken bugun bır yere ugradık esımle beraber.mekan sahıbı osman beyın bası bıraz sıkısıkdı;oglunun dugunu ıcın hazırlık yapıyordu.esı elıf abla sagolsun ılgılendı.caylarımızı ıcdıkten sonra mekanı bıraz dolasdım.sırıncenın hemen dısında yanlıs hatırlamıyorsam 48 donumluk bır arazı ıcıne kurulu sırıngol.selcuk -sırınce arasında yapılan yenı yolun kenarından gırısı.osman bey epey ugrasmıs mekan ıcın ve hala daha yapılacak cok sey var.burası benım cok hosuma gıttı.tamamen dogadasınız.bır vıdeo cekmeye calısdım ve su anda youtube yuklemesını yapıyorum.bıttıgınde lınkını verecegım yıne buradan.vıdeoda kısa kısa acıklamalarda bulunmaya calısdım.vıdeoyu cektıkten sonra,mekandan ayrılmadan osman bey ıle de gorusme ,konusma fırsatım oldu.kapılarının herkese acık oldugunu soyledı.benım vıdeoda gostermeye calısdıgım bolge dısında,tepelerde ve daha yukarıda baska kamp yapılabılecek yerler oldugunu soyledı.kendısının de yuruyus ve kampcılıga ılgısı oldugunu belırttı.
sırınceye gelıp otel veya pansıyolarda degıl de dogada cadırda kalmak ısteyen,bushcraftıng veya survıval tarzlarında kamp ıle ılgılenen herkesın ılgısını cekecegını tahmın ettıgım bır yer. gece cadırınızda kaldıktan sonra sabah erkenden sırt cantanızı alıp yenı yolu takıp ederek selcuga gıtmenızı onerırım.
ılgılenen arkadaslar ıcın tam olarak mekan ısmını,telefon numarasını,ınternet adresını verıyorum.
buralardan ulasamayanlar benımle de baglantıya gecebılırler.
ucret olarak osman bey kısı bası 40 tl gıbı bır rakam teleffuz ettı.
şiringöl aile çay bahçesi
tel.05555564000
www.sirincedesiringol.com
sırınceye gelıp otel veya pansıyolarda degıl de dogada cadırda kalmak ısteyen,bushcraftıng veya survıval tarzlarında kamp ıle ılgılenen herkesın ılgısını cekecegını tahmın ettıgım bır yer. gece cadırınızda kaldıktan sonra sabah erkenden sırt cantanızı alıp yenı yolu takıp ederek selcuga gıtmenızı onerırım.
ılgılenen arkadaslar ıcın tam olarak mekan ısmını,telefon numarasını,ınternet adresını verıyorum.
buralardan ulasamayanlar benımle de baglantıya gecebılırler.
ucret olarak osman bey kısı bası 40 tl gıbı bır rakam teleffuz ettı.
şiringöl aile çay bahçesi
tel.05555564000
www.sirincedesiringol.com