<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)</b><br />
<br />
Arkadaşlar selam... <br />
<br />
Bu araçlara ve sitenize yeni ilgi duymaya başladım. Bu site bana çok yardımcı oldu. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Sitede baya bir dolaşıp bilgi sahibi oldum. <br />
Genel olarak sorunsuz motor yapıları ve şanzumanları ile tanınan fakat genede şehir de kullanılmış bir araç alma taraftarıyım. <br />
<br />
Ortalama 18-20 Litre yakıt tükettiklerine kanaat getirdim (Yalnışım varsa düzeltiniz) <br />
<br />
Ben size linkteki aracı tanıyıp tanımadığınızı, ayrıca fiyatı hakkında yorum yapmanızı isteyeceğim. <br />
http://www.sahibinden.com/1995_model_tertemiz_makam_otosu_olarak_kullanilan_grand_cherokeeWQQaXQQ10419955WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=2<br />
<br />
Arkadaşlar beni benzinden daha çok vergisi düşündürüyor ki 96 model olduğunu düşünürsek bu araç için 2 yıl 5.000 ytl gibi bir vergi görünüyor. Daha sonra 1.000 Ytl lere düşüyor. Bu konuda vergi indirimi diye bir duyumum oldu, bu konuda bilgisi olan var mı? <br />
<br />
Birde çok merak ettiğim bir konu bu araçların (şehirde kullanılan tiplerin yani) Motor ve Şanzuman ömürleri kaç km dir. <br />
<br />
Kasko değer listesinde 13.550 Ytl görünüyor. Sanırım kaskolamaya kalksak bu rakam üzerinden işlem görecek. <br />
<br />
Şimdiden çok teşekkürler, saygılar...</div>