Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)</b><br />
<br />
Evet evet, far kolu...<br />
Ayrıca duman çıktıktan sonra yerine kaynadı demiştim ya şimdi hareket edebiliyor ama muhtemelen görevini yapamayacak.</div>
<br />
Hafta içi uğrayabilirsem bakayım yıldız sanayiye.<br />
<br />
Selamlar</div>
<br />
Sevtap hanım belki kolu değiştirmeye gerek kalmadan iyi bir elektirikçi tamir edebilir diye düşündüm ama sanırım o yolları çoktan denemişsinizdir.Yarın muhtemelen gideceğim hurdacılar sitesine umarım bulurum parçayı.Birde başka marka bir japon aracının far kolu oraya adapte edilebilir mi onuda araşırmak lazım aslında.</div>
<br />
Sevtap çok geçmiş olsun,<br />
<br />
Bende baktırıyorum,cevap gelince sana iletirim.<br />
far rölesi koymadan farlar değiştirirdimi.?<br />
eğer değiştirildiyse tekrar yakar diyorlar.( araya far rölesi atmak lazım.)</div>
<br />
ben bişey mi kaçırdım?site bembeyaz olmuş tuhaf geliyor..bundan sonra böylemi yoksa bi çalışmamı var?</div>
<br />
Teknik bir sorun vardır. Ekip çalışıyor..Sanırım akşamı bulur.<br />
Kusura bakmayın..</div>
<br />
bende sadece bende öyle sandım kardeşime kızıp duruyodum kesin bakarken sitenin tema ayarlarını felan deiştirdi die aramaya başlamıştım</div>
<br />
lütfen yardım.. ANKARA daki hurdalığa yakın arkadaşlar benim için bir sol çamurluk baka bilir mi?</div>
<br />
korktum bir an böyle beyaz beyaz nereye düştüm bendiye .. bilgisayarı formatlamayı bile düşündüm site böyle çıplak gibi olmuş tamir ediceklere allah kolaylık versin</div>