<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)</b><br />
<br />
Arkadaşlar merhaba... 10 gün gazete, tv ve bigisayardan uzak yaşadım, iyi geldi...<br />
"Sağlık" dilekleri için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...<br />
<br />
Isoff'un Batı Karadeniz gezisine katıldım. Program; 3 gece - 4 günlük bir gezi ile sahilden Sinop'a kadar gidilecek, <br />
Safranbolu üzerinden İstanbul'a dönülecekti. Konaklamalar ise Akçakoca, Bartın ve Sinop'ta yapılacaktı. <br />
Ben memleket hasreti gidermek için, Safranbolu'dan tekrar Bartın'a dönecek ve burada kalacaktım.<br />
21 araçta 54 kişi ile yola çıkıldı. Keyifli geçen iki günden sonra, üçüncü günün sabahı Bartın'da, <br />
grubun yaklaşık 1/3'ünde (kızım dahil) mide rahatsızlığı (yüksek ateş, kusma ve isal) başladı. <br />
Hastaneye gidilip yarım gün süren serum ve iğne tedaviler yapıldı. Ben geziyi kesip Bartın'da kalmaya karar verdim...<br />
12 araç Sinop'a devam etti, 6-7 araç Safranbolu'ya... Bir gün sonra buluşup İstanbul'a dönmüşler...<br />
Ben de dönüşte bir günümü Safranbolu ve çevresinde geçirdim.<br />
<br />
Herşeye rağmen gezi keyifli idi. Şunu gördüm; hiç gitmediğim Bartın-Sinop sahil şeridine, <br />
Kastamonu bölgesini özellikle kanyonları da ekleyerek uzun soluklu, kamplı bir gezi yapmak gerek....<br />
<br />
Bu arada yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.<br />
<br />
Arkadaşlar bilin ki özlendiniz... Haftasonu görüşürüz inşallah... Kalın sağlıcakla...</div>