<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="Jeep34" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
Jeep34' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Arkadaşlar belkide takılmak için ve birbirini kızdırmak için şakanın dozunu kaçırıyor olabilirler....Ama ben aramızda art niyetli içten pazarlıklı veya haset biri olduğunu sanmıyorum.. Zaten bu kötü özellikleri barındıran birisi hobi sever dahada önemlisi OFF_ROAD sever olamaz...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Uğur abi, aramızda art niyetli içten pazarlıklı veya haset biri olmadığından ben de eminim. Yukarıdaki cümlelerinde, anlatmak istediğimi anlatmışsın zaten. Teşekkürler. <br />
<br />
Korhan, seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun, ve sevginin yapmacık olamayacağını da.. Sadece, foruma göz attığımda beni rahatsız eden bir konuyu gündeme getirdim. Forum üyesi olarak, şaka ve latifelere ortak olduğum kadar, rahatsız olduğum bir konudan bahsetmenin de çok normal olabileceğini düşünüyorum. Tabii ki latifeler, şakalar, takılmalar olacak, olmalı da, ( ki bunu söylemek benim haddim değil, söyleneni onayladığım için tekrarlıyorum ) ancak şakanın start - finiş arasında ki rota sapmaları idi benim bahsettiğim.<br />
<br />
SAYGILARIMLA...</div>