<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)</b><br />
<br />
ya ben SDC' ni yazısını sonunda bir göz kırpma ikonu gördüm. Bunun anlamı bu sarf edilen sözlerin mecazi; şaka, latife olduğudur kanımca. Hem "bazıları" gibi hedefsiz ve temelsiz ibareler kullanmaktansa direk hedefe ulaşabileceğiniz veya cevap alıp vereceğiniz isimler vermek daha doğru değil midir acaba? Ayrıca lafın sonunu getirmeden şöyle derin bir nefes alıp, düşünüp tartıp da konuşmak; bandozlama altın vuruş yapmaktan daha iyi değil midir? Veya ve bence en doğrusu kişisel sitem, darbe ve veya yumuşatıcı her ne ise... sözlerin böyle forumda on yüz bin kişinin önünde değil de herkesde var olduğuna emin olduğum cep telefonlarınızdan veya özel mesajdan sarfedilmesi çok daha doğru değil midir? Besbelli barış dumanları tüten bir mesaja da böyle keskin kılıç darbesi de olur mu acaba? unutulmamalı ki burası açık lise kokan bir ders verme platformu değil de bir amaç için toplanan "entertainment" grubunun ortak yazışma sahası değil midir? Ne mi yapıyorum ? Hiiiç, sesli düşünüyorum sadece...</div>