<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)</b><br />
<br />
Murat Bey Selamlar, <br />
Linodan sizi hatırlıyorum tabi, o ekipten çok mesajı olanlardan sedat dükkan açtı ;D (www.gezenbilir.com) mehmet ali yücesan vardı o nerede bilmiyorum muhtemelen sedat hocam biliyordur. İzci Hasan Subaşı abimiz vardı buralarda göremedim, Cemal Gulas trt ye program yapmaktan sanırım buralara uğrayamıyor. <br />
<br />
Göktuğ hocam yılbaşından sonrasında sizinle beraber çıkmak üzere amanoslarda en az 2 ya da 3 parkur olacak elimizde her türlü verileri olan kamp yerleri belirlenmiş, mangal başında sabahlanacak kadar güzel yerler olacak kesinlikle. Aslında geçen sene ocak ayında yaptığımız bir trans faaliyeti vardı 10 kişiyle 3 günde geçmiştik o faaliyette geçtiğimiz yere kadar gidebilirsem rotalardan birisi o olacak bir tane de kısa parkur var geçen hafta sonu gittim ancak hem tek araba hem de tek başımaydım bir yerden sonra da yol bitince tahmini olarak bildiğim ve daha önce gittiğim başka bir yola çıkması gereken ve yol olmayan ancak bir başkası olsa zorlanabilecek yere gidemedim dönmek zorunda kaldım. Siz gelin Antebe Allah kerim,<br />
<br />
Yaşar Ergün</div>