<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="yasarergun" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
yasarergun' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Sevgili Forumdaşlar<br />
<br />
Birçoğunuz istanbuldasınız ve arada gezilerde vs biraraya geldiğinizden kişisel ilişkilerin doğası gereği özel temaslarda problemler yaşanmış olabilir. Ancak, kişilerle olan problemlerinizi kişilerle halletmeniz, umuma teşmil etmemeniz, ima yoluyla bir çok kişinin üzerine alınacağı şekilde herkesin okuyacağı bir ortama yazı yazmamanız gerektiği genel forum mantığı gereğidir. <br />
<br />
Özellikle teknik konularda bayağı bilgi edindiğim forumla ilgili sorunu olan varsa yöneticiler orada,<br />
beğenmeyen varsa kimseyi bu adrese girsin diye dövmüyorlar sanırım<br />
yönetici olmak ya da olmamak neden bu kadar önemli anlamış değilim<br />
<br />
saygılarımla
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Yaşar bey; bu yazının içeriğini yaşanılan ya da yaşatılan olayları tam olarak bilmediğinizden layıkı ile anlamanız zaten zor. Aslında yazdıklarınıza sonuna kadar hak veriyorum. Ama burada esas konu edilen şey yönetimde olup olmama değil; bir grup insanın yaptıklarından ötürü bir çok arkadaşım gibi benim de rahatsız olmam, ve forumun bu gibi olaylardan arındırılmasını istemem. Size saygılarımı sunuyorum...</div>