<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="SDC" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
SDC' Alıntı:
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Niye kamplara bölündüğümüzü sormamın bir sakıncası var mı acaba ?<br />
Zirve,anakamp,kamp I,II...v.s. ne demek ?<br />
Kamp I de olmak için ne yapmam lazım (2 numara bana göre değil,hep 1. olmak isterim ;D )<br />
Ayrıca özel mesaj neden gönderilemiyor ?Ercüment Oflas arkadaşım aracımın son fiyatını soruyor,özel mesaj göndermek istiyorum ama gönderemiyorum.Nereden gönderildiğini bulamadım çünkü...<br />
<br />
Birileri dikkate değer bulup sorularımı cevaplayabilirse çok memnun olurum ...
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Sevtap hanım merhaba...Üye grupları hakkında açıklama içeren konuyu az önce açtık...Aşağıda ki linke tıklayarak okuyabilirsiniz...<br />
<br />
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12021.0;topicseen<br />
<br />
Özel mesaj konusunda herhangi bir değişiklik yapılmadı...Mesajlarım yazan butona tıklayarak mesaj bölümüne girebilirsiniz...Yerleri eskisi gibi...Üstte ki gezenbilir banner'ının altında yazan ''ANA SAYFA'' butonunun hemen yanında yer alan ''MESAJLARIM'' butonuna tıklayarak veya sayfanın en üstünde sağ köşede fotoğrafınızın sağında yer alan ''Merhaba, SDC, size ait 0 mesaj var, 0 tanesi yeni.'' şeklinde yazan cümlede ki mesaj kelimesine tıklayabilirsiniz...Görüşmek üzere...</div>