Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)</b><br />
<br />
sen okulu bitir hemen istanbula koş bu hafta burada benim gitmeye niyetlendiğim 4 etkinlik var</div>
<br />
birisini öğrendin gerçi bizimkiler sadece fotoğraf gezisi olarak gidiyorlar ama orada da akşam fener alayı ve konserler filan var</div>
<br />
evet sana tarihleri uymuyor. polenezköyde efkaristiya bayramı var mesela oda bu hafta</div>
<br />
birde balatta var haliçte oda güzel ama oda bu hafta. üzgünüm.</div>
<br />
aglaması kızması gereken benım ya sen hiç uzulme kızma valla gıdenlerın arkasından bakan hep ben oluyorum :'( benım salı gunu fınallerım baslıyor :-\</div>
<br />
sen you tubeye girebiliyorsun biz girebiliyoruzya aslında senin suçun değil bu ama sana nisbet yapasım geldi. tiyatro festivali var 15 mayısta başladı. 4 haziranda da bitiyor</div>
<br />
beyoğlunda karşılıklı 2 pasaj var gidiş yönünde soldaki sadri alışık tiyatrosu (atlas pasajının girişinde) sağdaki ise halep pasajı orada ses tiyatrosu var ferhan şensoyun</div>
<br />
daha önce tv8 de komedi dükkanı diye bir proğram vardı şimdi trt1 de onun yapılacağına dair bir afiş vardı önceki hafta beyoğluna gittiğimde</div>