Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)</b><br />
<br />
tamam benim biraz işim var yaklaşık yarım saat sonra sana karikatür müzesini anlatırım.</div>
<br />
avrupa yakasında cok cok ıyı bıldıgım bır yer var dıyemem ama genelde cogu yerını gezdım</div>
<br />
aslında kolay yerde. unkapanı köprüsünü geçtikten sonra aksaraya giderken bozdoğan kemeri var altından devamlı geçıyorsun onun yanında. adı da zaten karikatür müzesi</div>
<br />
hatta önceki yıl beyoğlunda çocukluğumun karikatürlerinin kahramanlarının heykelleri sergilendi</div>
<br />
şimdi onlarda orada sergileniyor. rahmetli oğuz aralın avanak avnisi vardı</div>
<br />
ben süreklı aksaraya gıderım zaten ablam cerrahpasada calıstıgı ıcın hıc dıkkatımı cekmemıstı ozellıkle bu sefer oralara dıkkat etcem cok sagol</div>
<br />
sahi siz o güzelim dergiyide takip edemediniz gır gır bizim için bir çok dergiden önce gelirdi. bende avanak avninin karikatürlerinden var biraz önce baktım</div>
<br />
zaten yol üstünde hem soluklanabileceğin güzel bir kafetaryasıda var</div>
<br />
mail adresine baktım mailin kayıtlı değil sana mail olarak avanak avnileri gönderetimmi?</div>
<br />
bakarken aldığını da söyle bileyim başka da göndereyim zira yüklemesi süre alıyor</div>