Süper olmuş. Keyifli geziler diliyorum. İmrenmemek elde değil. Ege karavan yapımına benziyor. Fotoğrafın çekildiği yer de Datça yarımadası Selimiye civarı gibi sanki? Yanılıyor muyum?
Daha önce de kutlamıştım ama fotoğrafları ile bitmiş halini görmek de bir başka güzel. Neşeli günlerde sağlıkla afiyetle kullanmanız dileği ile.... Ayrı bir başlık açmanın zamanı gelmiş.
Benim karavanım - Günay (enezege) başlığı altında fotoğraflarla bekliyoruz.
Oğuz
Yapim asamasinda gordum. İci bostu. Cok buyuktu. Son halini merak ediyorum. Mehmet Kokcu bir hayli ozeniyordu. Gule gule uzun yillarca kullanin. Hayirli ugurlu olsun.
Azentek and Grant Products teamed up to build this unique “Travel Inn” Ford Transit Connect van. Designed for people who are always on the go, it comes complete with the Azentek in-vehicle computing and navigation radio, and a Concept DVD for watching movies. You can cook while tailgating with your mini pull-out kitchen and even sleep in complete comfort in the upper bunk bed. You also will drive in style with the Grant Products body kit, race-inspired steering wheel and GAC interior. The vehicle features 18-inch BBS wheels with a Winona PVD chrome finish and Bridgestone Firestone tires.
Bizim Ford Transit Connect'i ABD'de tatil aracı yapmışlar. Bu şekilde de satışa çıkarmışlar. İç resimlerini internette aradım ama bulamadım.ı