Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
mayıstosböce' Alıntı:
Bu avatarların istediğiniz gibi bir etki yaratmadığı ortada sayın MSeref,YKamas ın yüzünü görüyorsunuz ama kelimelerinizi çok acı bir şekilde yazabiliyorsunuz.Şimdi ben formda yazı yazarken insanları iyi niyetli olarak düşünüyorum,dediğiniz gibi Sayın YKamas ın türbansızlar ın seviyesiz gibi birşeyi kastettiğini hiç zannetmiyorum ve ikinci bir kişinin daha sizin gibi düşündüğünü zannetmiyorum.Neden,çünkü Sayın YKamas birkişiye bile bizim karavan grubunda kötü sözü bırakın kötü ima bile yapmamıştır.
Kendi resmimizi forma koymama işine gelince bu kişilerin kendi tercihidir,insanlara yüzümü göstermek istemeyebilirim,yüzümde feci derecede bir yanık varsa mesela, ozaman şunumu diyeceğiz,yüzünde yanıkları ve çirkin olduğunu düşünenler avatarlarına resmini koymasın,görüyormusunuz konuyu saptırmaya başlayınca iş nerelere varıyor.İyi niyeti elden bırakmayalım,burda bulunan arkadaşlar bu formda bir, iki mesaj yazmadılar.Bu arkadaşların büyük çoğunluğu yazılarından bilinen insanlar,bir insanı tanımak için suratını görmeye gerek yok.
Sevgili kardeşim bülent,
Hiç yorma kendini
Herkes doğru anladı,çünki niyeti doğru,
Yaş,eğitim,çevre insan gelişiminin önemli öğeleridir.
Anlayışta buna göre değişir.
Bir çuvaldaki ceviz misali.
Yusuf (yaybek) bir şaka yaptı.
kimi eğlenceyi sanatla karıştıdı.
biri türbansızı ahlaksızlıkla.
bizde türbanlı da var,türbansızda.
hepimizin ahlakını kimse sorgulamadı.
Türbansız ahlaksız demekse (ki ben böyle densizlik yapmam) eşim türbansız.
Türbanlı ahlaksız hiç demem ablam annem kardeşim tübanlı,
Oradaki mozaik buydu demek istedim.
Ama adam Ahlak zabıtası kesildi.
Eğlence ile sanatsal faaliyeti illa karıştıran,mutlaka birşeyler arayana ne söylenir ki?
Sizlerinde okuduğu gibi (demediğim,ima bile etmediğim )saçmalıklarla adeta suçlandım
Pes ve insaf.