Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Şu diğer link olayına açıklama getirmek gerekecek sanırım...
2008 şubatında Sapancada yeni bir kamping açılışı için duyuru yapılmıştı...
Tüm karavan severleri bekliyoruz- İşte X firması da karavanlarını getirecek, olmayanlar bunlarda kalabilir- Yatacak yer bir şekilde ayarlanır-
Akşama tesisin lokantasında yemek yenilecek- Gece de SÜRPRİZ var- gibisinden bir çağrı...
Arayıp yer ayırtmıştım, çünkü eşimde bende karavancılarla tanışmak istiyorduk...
Lakin eşimin son dk. nöbeti çıkınca gidememiştik...
Konuyla ilgili forumdaki topik linki aşağıda...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=10743.0
Daha sonra yanılmıyorsam kampkaravan.com forumunda bu eğlencenin foto linki verildi...
Masa üstünde dansöz, karavan camiası seyrediyor...
SÜRPRİZ buymuş...
Kendi adıma gitmediğimize çok sevindim, çünkü bu olayı aileme izah etmekte ciddi zorlanacaktım, ki zorlandım...
Bana göre bu yanlıştı...
Dansöz oynatmaları değil, istediklerini oynatsınlar, ister dansöz, ister zenne, ister karagöz, kim ne yaparsa yapsın başkasını ilgilendirmez çünkü...
Lakin aileleri çağırıp "sürpriz" diyerek önümüze bu konuluyorsa, işte orada bir yanlışlık vardır diye düşünüyorum...
Yazarsın çağrıya, akşama sazlı sözlü dansözlü eğlence diye...
Neyse söz uzadı, o verdiğim linkin Yusuf hocanın konusuyla aslında hiçbir bağı yoktu, (en azından benim için yoktu) Cemle aramızda önceden gelen bir şakanın uzantısıydı ama ne yazık ki tartışma konusuyla kötü örtüşünce ortaya da bu tatsız durum çıktı...
Bu nedenle başta Yusuf hocamızdan olmak üzere tüm arkadaşlardan özür dilerim...
Bir konuya daha değinmek istiyorum...
Gezenbilir herkese AÇIK bir forum... Özel private bir forum değil...
Böylesi ortamlar da insanlardan illa kimliğinizi açıklayın, illa avatarınıza foto koyun diye baskı yapılamaz...
O türden bir ortam isteyen olursa, arkadaşlarıyla gider kendi forumunu kurar (ki çok kolaydır), istediği gibi yazışır...
Bu ısrarcı tavır, avatarlarda foto olsun konusu artık ciddi sıkıntı verdi, herkeste Brad Pitt tipi yok ki yahu...
Eğer nickinin arkasına saklanıp, onu buna sataşan salvolar yapan var deniyorsa, moderasyon neden vardır, işte bu nedenlerden...
Forum yönetimi bu türden bir olay yaşanırsa olaya el koyar ve çözer...
Neyse sözü uzattım, herkese keyifli günler dilerim...