Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,051
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,024,977
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Walla su anda boşumda talep varsa hemen başlayalım. Cavid beybütün sırları dökmüşün ama ortaya ))))

Etiketler

aliminyum profillerin üstü sunatalam mı? biraz anlatın bakalım

zaten çadıra diyecek yok geçen seneden beri aklımda

t3-t4 aklınıza ne gelirse hepsine uygulanabilir. harika bir tasarım. bir yığın şimşekler çaktı )))

valla bendede gece uyumam artık bisürü zihnisinir

Sevgili Kadir,

Aşağıdaki linkleri bir tıkla. Yine de T- 4'ne birşey bulamazsan ben sana başka birşey demiyorum

Kolay gelsin

aslanahmet' Alıntı:
Bana da uyar. Ben esasında çocuklar gibi karda oynamak istiyordum

Bu hafta poyrazlar gölü hamlesi düşünülür mü?
Ne kadar önceden belli olursa, o derece hafta sonunu boş bırakabilme şansımız olur...

Ömer Bey,

"Çadırvan"dan sonra, buradakiler "çocuk oyuncağı" olur ancak size, gibime geliyor.

Cavid Sezen

Taiga Adapazarı,cumartesi için yağmurlu 13 derece diyor .Sorun olurmu bilmem sizin için ama isterseniz pazar sabahı poyrazlarda kahvaltı edip size fotosunu yollayabilirim

mayıstosböce' Alıntı:
Taiga cumartesi için yağmurlu 13 derece diyor Adapazarı için.Sorun olurmu bilmem sizin için ama isterseniz pazar sabahı poyrazlarda kahvaltı edip size fotosunu yollayabilirim

Ctesi Kuzuluk' a gelme olasılığımız var. (Hafta sonu nöbetini ayarlayabilirsek, aksi takdirde bir hafta sonraya kalacak)
Haritadan gördüğüm kadarıyla Poyrazlar gölüne de yakın gideceğimiz yer.
Dediğim gibi eğer gelebilirsek göle de uğrayıp kıyısında bir çay içmeyi hedefliyoruz.

http://www.sahibinden.com/mercedes_karavan-12_ay_vade_olur-10WQQaXQQ10684878WQQpXQQdisplayitem&keyword=mercedes%20karavan

Sizce bu araç kaç yaşında?

Yaşını bilmiyorum ama 20 bine alasını alırsın 30 binede karavana harcarım dersen acayip birşey çıkar yani çok fahiş bir fiyat.Gerçekten bende merak ettim bakıyorum modeller arasına ama pek bulamadım yeşil motorda olduğunu belirtiyor..birinci tahminim yanlış çıkacak sanırım.

Şöyle bir model buldum sanırım bundan ama burdaki daha büyük kasa http://www.sahibinden.com/2006_model_vario_818_d-85WQQaXQQ12685741WQQpXQQdisplayitem

1989 modelmiş...Plakadan baktım...

Cidden deneyimli bir karavancı abimiz 1989-1990 model karavanlara Hymer yapımı diye neden 40-50.000 TL fiyat istendiğini açıklayabilir mi?
Benim bir türlü aklımın almadığı bir durum...
Eğer bu fiyatların istenmesi makul ve gerçekçiyse, neden aynı ilanlar senelerdir duruyor?
Yok eğer fiyat yüksekse neden indirime gidilmiyor?
Bu araçlar satılmak mı istenmiyor yoksa piyasası düşmesin mi isteniyor?
Karavan deneyimim sıfır olduğu için sadece farazi değerlendirmeler yapıyorum.
Bu olayı açıklayacak dostlara inanın minnetkar kalırım...

Merhaba,

Haldun Beyin bu sorusuna, sanırım Sayın orsaalabanda'nın güzel bir yanıtı vardı bir süre önce ama bulamadım şu an. Çok hoş yanıtlar vermişti. "oh! karnımın şişini indirdim" gibi birşeyler de eklemişti...

Cavid Sezen

Bu yazıları buldum. Bence Sayın orsaalabanda'nın yazısı bir hayli açıklayıcı nitelikte.