teşekkurler ferhat abi 13 şubat evet yanlız 14 şubatı unutmayın da hobilerinin kurbanı oldular listesine adınızı yazmasınlar bizim hatun benimle gelmeyi kabul etmezse yaş cumarteside iş var yarım gün sürer bakalaım kısmet diyoruz.
Ferhat abi evet haklısın bir keresinde erkenden gideyim demiştim 2 saat kapıda beklemiştim hatırlattığın iyi oldu fuar 11.00 de açılıyor ilk girişte sıra çok olur bence 12.00 gibi orada buluşuruz.
Atilla abi tamam sözünü aldım 10 adet bilet gönderiyorlar Yaşar abi ve ben kendi basın kimliğimizle giriş yaparız ayrıca Ömer (Gözdemed) abi aradı birkaç tanede kendisi bulmuş gerekirse arar firmalardan tekrar isteriz.
Ferhat abi evet haklısın bir keresinde erkenden gideyim demiştim 2 saat kapıda beklemiştim hatırlattığın iyi oldu fuar 11.00 de açılıyor ilk girişte sıra çok olur bence 12.00 gibi orada buluşuruz.
Atilla abi tamam sözünü aldım 10 adet bilet gönderiyorlar Yaşar abi ve ben kendi basın kimliğimizle giriş yaparız ayrıca Ömer (Gözdemed) abi aradı birkaç tanede kendisi bulmuş gerekirse arar firmalardan tekrar isteriz.
Fuarda bütün firmalarada davetiye oluyor. Biz hatta katıldığımızda millet alsın diye broşürlerin yanına koyuyorduk. Bir kişilik bile davetiye (veya basın kartı ;D ) varsa, içeri girip herhangi birfirmadan istendiğinde sorun çözülür.
Levent, eline, gözüne sağlık, bunu kaçırmamışsın, şimdi sıra hanımın şişlerinden birini çalıp ucunu kıvırıp denemek, ilk deyenin sonuç yorumlarını bekliyoruz..