Yardım taleplerini ileten tüm dostlara teşekkürler... Sanırım ben aradığım kişiyi buldum. Aramıza yeni katılan ''raptor'' nickli Hikmet arkadaşımız yardımcı olacak. Benim gözümden kaçmış, mesajlarda kendisini hem yedek parça hem teknik servis olarak VW'ci olarak tanıtıyor zaten. Sağolsun ricamı da kırmadı. Aksi beklenmedik bir durum olursa Kadir'le temasa geçerim artık.. Gerisi kısmet...
Cem Bey,kolaylıklar diliyorum.Umarım herşey yolunda gider, aracınıza kavuşursunuz. Ama asıl iş ondan sonra başlıyor. Sözettiğiniz site benim de ilgimi çekti.Arkadaşların bilgisi varsa,aktarırlarsa seviniriz.
sitedeki satılık karavanları inceledim bir cogu sahibinden komda cok uzun zamandır yayınlanmış olan ilanlar.site yeni gibi gözükuyor ama şahsi düşüncem fena degil gibi keşke bu tarz siteler sayıca cogalsa.
Değerli Sevtap Hanım.Bilimin hayatımıza egemen ve rehber olması gerektiğine kuvvetle inananlardanım.
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü yorumlayan yazınızı da okuduğum için,''Kutlu olsun'' mesajınızın her iki 14 mart günü de kapsadığını düşündüm.
Ülkemizde Bilimsel Tıp öğreniminin Başlangıcı sayılan Kısaca Tıbhane-i Amire Tıb okulu 14.03.1827 de kurulumuştu.1919 14 Martında ise Tıp öğrencilerinin İstanbulun yabancı kuvvetler tarafından işgaline karşı yaptıkları eylemler ile daha da anlamlı kıldıkları bu gün ,Tıp Bayramı ve sağlık haftası olarak kutlanmakta ve halkımızın sağlık sorunlarının dile getirilmesine de vesile olmaktadır.
Cem bey bu voyagertürk benimde ilgimi çekti.Bu araçlar şirketemi ait yoksa şahıslaramı?Birde sahibinden com da var Samsun adresli bir aracı fakat araçlar ülke dışında herhalde?Sizinde dikkatinizden kaçmamış .Selam ve sevgiler.