Bu mesajın için teşekkür yazısı yazmıştım ama Cem çekememiş arkadaşlığımızı silmiş herhalde.İnsel hocam ben bu fotoğrafları çok beğendim gerçekten ve kendi picasa sayfama indirdim.
Bu mesajın için teşekkür yazısı yazmıştım ama Cem çekememiş arkadaşlığımızı silmiş herhalde.İnsel hocam ben bu fotoğrafları çok beğendim gerçekten ve kendi picasa sayfama indirdim.
Şaka mı ciddi mi? Ben bile anlayamadığıma göre yanlış anlayanlar mutlaka olacaktır
Ben bir şey yapmadım arkadaşlar
Testeremen oldu havalara girdi iyice... Bu aralar bir şey söylemeye de gelmez. Kaldı ki mesajını sileceğim...
Hemde titreğinden(aramızda kalsın senin o site haberinden sonraki mesajımda teşekkür yazısı yazdığımı düşünüyordum ama yazmamışım-bülbül lü olan-,ne olursa olsun moderatöre sallıyoruz,bende salladım gitti,güzelde oldu)
Ford Transit 190 Yüksek Tavan (Orta tavan da olabilir) panelvanın iç-dış, özellikle iç boyutlarını araştırmama karşın bulamadım; yardımcı olabilecek olan var mı?
Arkadaşlar selam,
Benim bir sorunum var,burada bir yerlere kısa bir kaç yazı yazmıştım,ama yazdığım yerleri bulamıyorum.
Bu konuda beni yönlendirebilecek birisi varmı
???
Arkadaşlar selam,
Benim bir sorunum var,burada bir yerlere kısa bir kaç yazı yazmıştım,ama yazdığım yerleri bulamıyorum.
Bu konuda beni yönlendirebilecek birisi varmı
???
21.Kasım.2008'den bu yana 6 mesaj göndermişsiniz; bayağı iyi bir sayı bu...
Nikinizin üzerine tıklayınız, profiliniz çıkacaktır; aşağıda bulunan "gönderdiği son mesajları" da tıklarsanız, gönderdiğiniz tüm mesajlarınızı görebilirsiniz..
5-6-7-8 Mayıs tarihinde CNR EXPO fuar merkezinde soğutma, ısıtma ve havalandırma fuarı vardır.Burada ihtiyacınız olan menfez,
12 volt dc,220 volt ac soğutma sistemleri bulunabiliyor, ilgilenen arkadaşlara duyurulur.