Ne kötü bir zamanda yakalanmışım şu "karavan hastalığı"'na. 2-3 yıl önce olsaydı hemen alıverirdim gönlüme göre bir tane. Bu gün, 3 aydır alınamayan maaşlardan ve verilemeyen ikramiyelerden sonra çıkışımız da verildi. Mayıs sonuna aldık evraklarımızı. Allah sonumuzu hayır etsin. Neyse sağlık olsun. "herşey iyi olacak" diyelim ve yolumuza bakalım.
Ya Ahmet gerçekten çok üzüldüm ne söylesem bilemiyorum,inan herkes senin yaşadığın tedirginliği yaşıyordu sağlık olsun geyiğinide söylemek istemiyorum..Dediğin gibi HERŞEY İYİ OLACAK DİYELİM
Teşekkürler Bülent, Zerrin. Üzülmeyin arkadaşlar her işte bir hayır vardır. Arada yeni ufuklara yelken açmak lazım. Türkmenistan'dan çağırıyorlardı zaten. Buralarda iş bulamazsak gideriz o taraflara.
Ahmet Bey, işten ayrılmanıza üzüldüm. Bir kapı kapanır bir kapı açılır. Umarım daha iyi şartlarla, güzel bir iş bulursunuz.
126Bis'imi 5 yıl kullanmıştım. Çok keyif veren bir araçtı. Neredeyse Türkiye'yi karış karış gezmiştim onunla. Halen bir Bis gördüğümde aklımda anılar canlanır.
Recep İvedik kullaniyor simdi. Ben de cok severim ama bence arabanin sanini lekeledi bu film. Sevgili Ahmet cok uzuldum. İsini ve tecrubelerini buradan aktarsan belki ben veya dostlar sana gore bir is bulabiliriz. Aklimizda olsun diye. Baska bir sey gelmiyor aklima. Belki karavanla ilgili bir ise soyunabilirsin. Bu da bir alternatif.
Teşekkürler. Karavan ile ilgili bir iş... her işi profesyoneline bırakmak lazım. karavanla ilgili hayallerimi de bir başka bahara erteledim. Ben inşaat mühendisiyim. 20 yıldır şantiyelerde çalışıyorum. Şantiyelerde her branşta görev yaptım. Zaman zaman şirket merkez ofislerinde de çalıştım.
Ne kötü bir zamanda yakalanmışım şu "karavan hastalığı"'na. 2-3 yıl önce olsaydı hemen alıverirdim gönlüme göre bir tane. Bu gün, 3 aydır alınamayan maaşlardan ve verilemeyen ikramiyelerden sonra çıkışımız da verildi. Mayıs sonuna aldık evraklarımızı. Allah sonumuzu hayır etsin. Neyse sağlık olsun. "herşey iyi olacak" diyelim ve yolumuza bakalım.