Rıfat bey güzel dilekleriniz için teşekkürler,boş durmama konusunda haklısınız sanki hayat damarlarımdan biri kopmuş gibiyim karavanın gitmesi ağır geldi tez zamanda yeni bir uğraş bulmam lazım yoksa stresden öleceğim,daha doğrusu iş durumundan dolayı bir şeye başlayamıyorum eskiden hafta sonları tam izinliydim şimdi işler yoğunlaştı nöbet durumları değişiyor bu sebeple program yapamıyorum bu arada birikmiş işler var onları çözmeye çalışıyorum.
Bu aralar iş yoğun İnsel abi bakalım ilerde bir vakit ayırabilirsek neden olmasın Daha Ahmet abinin (Yasiko) deposu duruyor,Ömer abinin banyo havalandırma camını aldık bekliyor en kısa zamanda o işleri çözeriz umarım.
rtulun' Alıntı:
yusuf bey yoğun çalışmalarınız sizi biraz olsun oyalıyordur.yakın zamanda boş vakitleri yakalayıp yorulmak dileği ile.
Rıfat bey ben yorulmayı severim yeterki zaman ve mekan uygun olsun elimden geldiğince dostlara yardımcı olmaya çalışacağım ama hele işler yoluna girsin önümüzde yaza uzun bir zaman var.
Bu aralar iş yoğun İnsel abi bakalım ilerde bir vakit ayırabilirsek neden olmasın Daha Ahmet abinin (Yasiko) deposu duruyor,Ömer abinin banyo havalandırma camını aldık bekliyor en kısa zamanda o işleri çözeriz umarım.
Rıfat bey ben yorulmayı severim yeterki zaman ve mekan uygun olsun elimden geldiğince dostlara yardımcı olmaya çalışacağım ama hele işler yoluna girsin önümüzde yaza uzun bir zaman var.