KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu güzergah ,Bursa-burdur 415 km Burdur-fethiye (istersen fethiye uğramadan kalkan)130km Fethiye-antalya (sahilden)250 km,Antalya -bursa 537 km. girdisi çıktısıyla 1500km Yani kuyu değil ama (aracının sarfiyatını bilmiyorum) iki benzinci buldunmu yolda tamamdır bence
Gündüzleri güneş olduğunda hala dışarda durulabilir, Gece soğuk, ama çok da değil. Buralar böyle. Kış denemez buna. İzmirle çok farketmiyor ama yaklaşık 1 derece daha sıcak olabilir sahil kenarı.
Birkaç gündür çok yağmur yağdı ama bugün öğleden sonra çok güzeldi, Güneşi görüyorsanız bahar görmüyorsanız kış.
Gündüzleri güneş olduğunda hala dışarda durulabilir, Gece soğuk, ama çok da değil. Buralar böyle. Kış denemez buna. İzmirle çok farketmiyor ama yaklaşık 1 derece daha sıcak olabilir sahil kenarı.
Birkaç gündür çok yağmur yağdı ama bugün öğleden sonra çok güzeldi, Güneşi görüyorsanız bahar görmüyorsanız kış.
Yücel teşekkürler... Planlarımızı revize etmek zorunda kaldık. İzmir'in o derece düşük sıcaklıkları göreceğine benim de inanasım gelmedi ama içimize kurt düştü bir kere. Şimdilik buralardayız...
Kısmet, Daha iyi bir fırsat yakalarsınız belki önümüzdeki günlerde. Bugün hava mükemmeldi, Akşama kadar çok güzel bir şekilde çalıştım. Öğle saatlerinde sıcaklık 15 dereceden yüksekti. Bu yüzden yaptığım boya da güzel oldu. Ama dediğim gibi Güneş'in önü kapanınca (veya Güneş batınca) işler değişiveriyor.
Bu hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkları ve hava durumu ege bölgesi için düzeliyor. Beraber olmak isteyen arkadaşlar olursa biz ayvalık-izmir arasında olmayı planlıyoruz.
Cem beyi tebrik etmemek mümkün mü, yerinde kim olsa aynısını yapardı.
Karavan testini hazırlayabilmek herkesin harcı değil, deneyimlerin kaynakları yavaş yavaş deşifre oluyor.
Değerli arkadaşlar, 5 Şubat Cumartesi günü Seferihisarda '' Tohum takas şenliği'' yapılacak. Biz de orada olacağız, katılmak isteyen arkadaşlarla irtibat kuralım.
Cavit Hocam'ın alıntıladığı yazıdaki Kenan Demirkol Hoca da orada olacak. Son günlerde yazılı ve görsel basında adından çok sözettiren değerli bir bilimadamı
Kenan Demirkol.Kendisinden şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da yararlanmaya devam edeceğiz.