Benim sırt çantasıyla çıktığım zamanlar Çelebi m vardı(hezarfen olanından)boxer daha 15-20 günlükken almıştım,dağa çıkarken paçamı ısırırdı,kamp yaptığımda genelde çadırsız yatardım bu yüzden sağladığı güvenceyi anlatamam.Ben Romanya ya taşındıktan kısa bir süre sonra durup dururken ölmüştü annem çok üzülmüştü sen gittiğinde demişti.Karavan yapınca ve tabi bahçeli bir evim olduğunda bakmayı düşünüyorum,aracın arkasına sepet gibi bir şey yaparak bu işi çözerim diye düşünmüştüm tek ve yegane sorun büyük ve ferah bir kafesin içinde bile tutsam, geceleyin çıkaracağı gürültü.
Ankara'da yapacağımız yürüyüş programımıza Ender bey tarafından bir öneri geldi, ben de çok beğendim öneriyi, eğer katılım yaparsanız çok da keyifli olacağına inanıyorum..Ender Beyin mesajını veriyorum
enderguney' Alıntı:
Merhaba Zerrin hanım etkinlik için teşekkürler. Benim özürlü bir kızım var o yüzden yürüyüşe katılamayız ama karavan grubu oluşturulursa karavanla gelip piknik yapabiliriz. Aşağı eğlence Bağkur bloklarından hareket edebilecek arkadaşlarıda götürebiliriz. Tekrar teşekkürler. Ender Güney 0532 481 21 30
Ankara lı karavancı arkadaşlarımız umarım bu yazıyı okurlar.Paylaşım için teşekkürler.
Ben her zaman biz karavancılara en yakın grubun ne ofroad,ne motorsiklet nede diğerleri değilde, yürüyüş gruplarının daha yakın olduğunu düşünürüm.Karavancı arkadaşlarda yürüyüş den dönenlere güzel bir yorgunluk çayı demlerse beraber yan yana bu gezileri her zaman yapabiliriz.
Ankara lı karavancı arkadaşlarımız umarım bu yazıyı okurlar.Paylaşım için teşekkürler.
Ben her zaman biz karavancılara en yakın grubun ne ofroad,ne motorsiklet nede diğerleri değilde, yürüyüş gruplarının daha yakın olduğunu düşünürüm.Karavancı arkadaşlarda yürüyüş den dönenlere güzel bir yorgunluk çayı demlerse beraber yan yana bu gezileri her zaman yapabiliriz.
Düşüncelerine katılmamak elde değil Bülent, hele yürüyüş dönüşü yorgunluk çayı harika olur
Biz çok farklı yerlere gittiğimiz için karavancı arkadaşlarımız da bizlerle birlikte bir çok yeni yer keşfedebilirler, yada bizler onların önerileri ile farklı parkurlarda yürüyebiliriz de..
Ankara'lı karavancı dostlarımızı bekliyoruz Ender beyin güzel öneriisi için, yada daha sonra hep birlikte bir kamp ayarlamaız gerekiyor bir araya gelebilmek için..
mayıstosböce' Alıntı:
Cavid Bey , paylaşım için teşekkürler. Artık sitedeki konulara bakmaya yetişemez hale geldik... :
Ama yanlız Bursa' yı değil, tüm Türkiye' yi ilgilendiriyor, hatta dünyayı, bence herkes bilgilenmeli.
Cavid Bey , paylaşım için teşekkürler. Artık sitedeki konulara bakmaya yetişemez hale geldik... :
Ama yanlız Bursa' yı değil, tüm Türkiye' yi ilgilendiriyor, hatta dünyayı, bence herkes bilgilenmeli.
Mehmet Bey, haklısınız. "Bursa ve yakınlarındaki arkadaşlar" derken kolayca ulaşabilecek durumda olanları kastetmiştim; kuşkusuz tüm insanları ilgilendiriyor..
Mehmet Bey, haklısınız. "Bursa ve yakınlarındaki arkadaşlar" derken kolayca ulaşabilecek durumda olanları kastetmiştim; kuşkusuz tüm insanları ilgilendiriyor..
Yahu ne gerek var, sokak hayvanlarının birazcık başını okşayıp iki lokma yemek verdin mi kendi şımarık köpeğinden daha sadık dost ve daha güvenilir koruma görevlisi oluyorlar.. ;D
Şaka bir yana, hepsinin karakteri cidden çok farklı. Yemek bile vermeden sadece başını okşadığımız hayvanların yüzlerce metre aracın arkasından koşup ağladığını bilirim. Hepsi senin işte.. İki günden fazla kalacaksan sahiplen birini.