ARKADAŞLARIN. dikatine motokaravan. muayene icin gidildiyinde orada aracın puroje iteniyormu bilgisi olan arkadaşlr bigilendirise sevinirim iyi calışmalar
ARKADAŞLARIN. dikatine motokaravan. muayene icin gidildiyinde orada aracın puroje iteniyormu bilgisi olan arkadaşlr bigilendirise sevinirim iyi calışmalar
LEVENT. bey alakandan dolayı teşekürler ruhsat motokaravan benim anlamadıgım şey karavanda deyişiklik olduysa nasıl memurlar bu deyişikli neye göre deyişikliyi anlayacaklar ankarada bu işi çok sıkıyorlar
Projenin bir kopyasını bilgisayar ortamına kaydediyorlar, araç hangi tüv istasyonunda muayeneye girerse girsin, müracatta bilgisayar kaydı yapılırken sistemde proje görünüyor, görevli memur muayene dosyasını içeriden alırken sistem projeninde bir kopyasını memurun dosyasına iliştiriyor, memurda projeyi görünce diğer muayenelerde projenin kontrolünü yapıyor veya bir değişiklik olabileceğini düşünmeyip önemsemeden diğer kontrollerini yapıp muayeneyi bitiriyor....
Halil bey, keyifli paylaşımlar dilerim. Videoyu daha önce biryerde izlemiştim.Tüm çekme karavancılar
gibi benimde çok hoşuma gitti sanırım prototip olarak kaldı. Benzer karavanların arkadaki çeki demirine
takılarak çekilen modellerini Ege bölgesinde Alman karavancılarda görmüştüm.
Dostlar kısmet ise ayın 17 si itibari ile Gökova / Akyaka orman kampına gidiyoruz. 20 gün cıvarında kalmayı planlıyorum. İnşallah havalarda düzelirde tadı çıkar. Sanki bu sene yaz gelmeyecek gibi
O taraflarda kampa çıkan, yolu düşen arkadaşları çayımızı kahvemizi içmeye bekleriz.
yarın akşam (14.6.2011) Maltepe sahil Sema hastanesi karşısındaki cepte saat 19,00-19,30 arasında Özgür (zentoz) arkadaşımızla buluşuyoruz, kendisiyle tanışmak ve sohbet etmek isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz
Dostlar kısmet ise ayın 17 si itibari ile Gökova / Akyaka orman kampına gidiyoruz. 20 gün cıvarında kalmayı planlıyorum. İnşallah havalarda düzelirde tadı çıkar. Sanki bu sene yaz gelmeyecek gibi
O taraflarda kampa çıkan, yolu düşen arkadaşları çayımızı kahvemizi içmeye bekleriz.
Haşmet bey davetiniz için teşekkür ederim bende tanışmayı çok isterim. En uygun rota Denizli üzerinden. Kısmet dönüşte görüşebiliriz belki. Belkide bir hafta sonu yada hafta içi siz gelirsiniz akyakaya olamazmı ?
Ümit, Akyaka'ya en son 2001 de gitmiştim, kampa dışından bakmıştım ama içine girmemiştim, zaten o zamanlar karavanlarlada bir alakam yoktu, o gözle hiç bakmamışdım, kampa gidersen senden kampın iç hayatı hakkında geniş bilgi bekliyor olacağız.. İyi eylenceler...