Arkadaslar ben bu sitede yayinlanan hic bir video yu goremiyorum. K tunel i anlatan ufak bir video cikiyor o kadar. Ben yurt disinda yasadigim icin K tunel falan kullanmama gerek olmadan youtube videolari sorunsuz gormem gerekli ama hic birini goremiyorum.
Arkadaslar ben bu sitede yayinlanan hic bir video yu goremiyorum. K tunel i anlatan ufak bir video cikiyor o kadar. Ben yurt disinda yasadigim icin K tunel falan kullanmama gerek olmadan youtube videolari sorunsuz gormem gerekli ama hic birini goremiyorum.
Bende olmuyor. Sayfayi yeniler yenilemez bir kac saniye icinde acarsam oluyor fakat eger video sayfanin altlarinda ise oraya inene kadar tekrar K tunel reklamina donuyor.
Bende olmuyor. Sayfayi yeniler yenilemez bir kac saniye icinde acarsam oluyor fakat eger video sayfanin altlarinda ise oraya inene kadar tekrar K tunel reklamina donuyor.
Videoyu seyredemeyenler için;
Videoyu izlemek için, açılmayan videonun üzerinde maus'u SAĞ tıklayın, seçeneklerden AYARLAR'ı tıklayın , videonun içinde küçük bir kutucuk çıkacak, kutucukda "donanım hızlandırmayı etkinleştirin" diye bir yazı çıkacak yazının yanındaki kutudaki "X" işaretine tıklayın kalksın, işlem tamam....İyi seyirler....
Videoyu izlemek için, açılmayan videonun üzerinde maus'u SAĞ tıklayın, seçeneklerden AYARLAR'ı tıklayın , videonun içinde küçük bir kutucuk çıkacak, kutucukda "donanım hızlandırmayı etkinleştirin" diye bir yazı çıkacak yazının yanındaki kutudaki "X" işaretine tıklayın kalksın, işlem tamam....İyi seyirler....
Atilla abi ne yazikki buda benim sorunumu cozmedi. Video aciliyor ama K tunel videosu aciliyor. Asil konulan video acilmiyor. Turkiye'de herkes sorunsuz acabiiyor, ben ise K tunel kullanmama gerek olmadigi halde sadece K tunel nasil kullaniliri anlatan videoyu izleyebiliyorum. Video koyan arkadaslardan ricam direk youtube.com linki koyabilirler ise benim gibi acamayanlar icin iyi olur.
bende deprem de hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum.
deprem ülkesi olmamız dolayısı ile depremler sonrası evlere girememek ve de evlerin yıkılması sonucu oluşan barınma ihtiyacını kızılayın üstünden bir nebze almak için bence devlet karavancılara ve karavan sahibi olmak isteyenlere zorluk değil kolaylık getirmeli.karavancılığın önünü açmalı.