Bende geçen ay ilk RC helikopterimi aldım tabi ucuzundan 3.5 kanallı işin mantığını öğrenene kadar kırarsam canım acımasın diye ;D yavaş yavaş kendi kendime uçurmaya başladım ama ileride hayalim T-Rex 600 ve muadilleri
Hatta ileride kamera bağlayıp çekimler yapmayı planlıyorum yurt dışı sitelerde konu ile alakalı çokca donanım dökümanı var.
Bende geçen ay ilk RC helikopterimi aldım tabi ucuzundan 3.5 kanallı işin mantığını öğrenene kadar kırarsam canım acımasın diye ;D yavaş yavaş kendi kendime uçurmaya başladım ama ileride hayalim T-Rex 600 ve muadilleri
Hatta ileride kamera bağlayıp çekimler yapmayı planlıyorum yurt dışı sitelerde konu ile alakalı çokca donanım dökümanı var.
Bugün canım çok sıkkın; kırk yıllık, yüksek öğrenimden sınıf arkadaşımı yitirdim. Benden biraz büyüktü; 63 yaşında, erken gitti. Sıkı ve şaşmaz bir cumhuriyetçiydi. Torbalı'da (İzmir) yaşıyordu ve orada toprağa verildi. Kütahya'dan gelen ortak bir arkadaşımızla sabah gittik, akşam döndük. 15 gün önce, telefonla konuşmuştuk; inanasım gelmiyor... :'( :'( :'(