Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,050
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 968,673
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

o resimdekiler bizim dağ yollarında gezemez.Onun için ben almıyayım.Beni bozar...

Etiketler

o resimdekiler bizim dağ yollarında gezemez.Onun için ben almıyayım.Beni bozar...
Vaz geçtim dağ yollarını otobanlar hariç şehirler arası yollarda bile zorlanır. Almayalım... Ayrıca bunların konaklayacağı kampinğ bulmak da sorun olur...

Vay be!.. Kimseye satamadık iyi mi...

Bugün sabah haber spikerimiz Fatih PORTAKAL bana ne yaptın Yusuf karavan alabildinmi dedi bende nerde abi para yok dedim :-\ kendiside bana ulen Yusuf söz parayı bulursam sana bir minibüs alacağım içinide kendin yaparsın dedi ;D yaşasın arabanın sözünü aldık ;D

Yusuf kardeşim inşallah diyelim..

güzel düşüncelerini o minibüste uygularsın..

Yusuf, senden korkulur!.. ;D
Şaka bir yana, bu becerikliliğinle eline bir panelvan geçse, yavaştan yavaştan başlar bitirirsin.

Cavid Sezen

Yusuf kardeşim Allah gönlüne göre versin. Sen hiç merak etme, bu sevda ve beceriklilik sende oldukça çok kısa zamanda alırsın minübüsü.

Yarın,cuma günü (hava güzel olursa)yola çıkıp hafta sonunu Ağva ve Şile'de geçirmek istiyorum.Gelmek isteyen olurmu?
Duruma göre yazışabiliriz.

Sayın racoed, güle güle gidin, bizim yerimizede eğlenin. Bir başka kampta birlikte olmak dileğiyle...

Fena fikir degil. Ama bu hafta elimiz kolumuz bağlı. Yine de zorlayacagim.

Biraz sonra yola çıkıyorum.Gelebilecek olan dostlarla birlikte olmak dileğiyle. 0533 364 53 57