seyyah54 Zirve Mesajlar 1,648 Tepkime Puanı 2 Yaş 70 Yer sakarya 21 Tem 2012 #5,185 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erdenay ailesine katılan küçük Erdenaya sağlıklı ve mutlu bir gelecek temenni ederm.Tüm aileye de gözünüz aydın demek isterim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erdenay ailesine katılan küçük Erdenaya sağlıklı ve mutlu bir gelecek temenni ederm.Tüm aileye de gözünüz aydın demek isterim.
rtulun güzel, güzeldir ! Mesajlar 1,202 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 21 Tem 2012 #5,186 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) seyyah54' Alıntı: Erdenay ailesine katılan küçük Erdenaya sağlıklı ve mutlu bir gelecek temenni ederm.Tüm aileye de gözünüz aydın demek isterim. Genişletmek için tıkla ... Erdenay ailesini kutlarım,sağlıklı ve mutlu olmasını dilerim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) seyyah54' Alıntı: Erdenay ailesine katılan küçük Erdenaya sağlıklı ve mutlu bir gelecek temenni ederm.Tüm aileye de gözünüz aydın demek isterim. Genişletmek için tıkla ... Erdenay ailesini kutlarım,sağlıklı ve mutlu olmasını dilerim.
buralpdi yokluk ve çaresizlik adamı mucit yapar Mesajlar 6,100 Tepkime Puanı 491 Yer maltepe gurubu 22 Tem 2012 #5,187 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) berkcantp' Alıntı: Erden-Serap Bayraktar (Erdenbay) ailesinin bir torunu oldu, kutlarım, Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün, Erdenbay ailesini kutlarım, selamlar
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) berkcantp' Alıntı: Erden-Serap Bayraktar (Erdenbay) ailesinin bir torunu oldu, kutlarım, Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Allah analı babalı büyütsün, Erdenbay ailesini kutlarım, selamlar
aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 22 Tem 2012 #5,188 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erden Abi, tebrik ederim.
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 22 Tem 2012 #5,189 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erden bey tebrik ederim, bebeğe sağlıklı ömür dilerim.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erden bey tebrik ederim, bebeğe sağlıklı ömür dilerim.
yasiko Kamp III Mesajlar 777 Tepkime Puanı 39 Yaş 68 Yer İstanbul 22 Tem 2012 #5,190 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Erden bey kutlarım. Allah analı babalı büyütsün.
BİBS Karavan Sevdalısı Mesajlar 379 Tepkime Puanı 5 Yer İZMİR 22 Tem 2012 #5,191 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Allah analı, babalı, büyük anneli ve büyük babalı büyütsün, Hayırlı bir evlat olarak yetişsin inşallah, Tebrikler.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Allah analı, babalı, büyük anneli ve büyük babalı büyütsün, Hayırlı bir evlat olarak yetişsin inşallah, Tebrikler.
halilo11 Zirve Mesajlar 1,181 Tepkime Puanı 6 Yaş 54 Yer Bilecik ve Neuss / Almanya Web www.kurebel.de 22 Tem 2012 #5,192 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Allah analı babalı büyütsün inşallah
Yusuf.. Zirve Mesajlar 5,901 Tepkime Puanı 36 Yer İstanbul Ümraniye Web www.gezenbilir.com 22 Tem 2012 #5,193 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Allah analı babalı büyütsün.
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 22 Tem 2012 #5,194 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Allah analı babalı büyütsün.
mayıstosböce An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten Mesajlar 4,627 Tepkime Puanı 172 Yer Adabazar 23 Tem 2012 #5,195 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Analı babalı tamamda dede li nene li de büyütsün.
airboat 0 506 747 33 33 Mesajlar 2,211 Tepkime Puanı 16 Yaş 79 Yer Ankara /Ostim/ Web www.karavanekipmanpazari.sahibinden.com.tr 23 Tem 2012 #5,196 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) mayıstosböce' Alıntı: Analı babalı tamamda dede li nene li de büyütsün. Genişletmek için tıkla ... Tüm sevenleri ile birlikde büyüsün. ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) mayıstosböce' Alıntı: Analı babalı tamamda dede li nene li de büyütsün. Genişletmek için tıkla ... Tüm sevenleri ile birlikde büyüsün. ;D
A arı Ziyaretçi 24 Tem 2012 #5,197 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sağlıklı, mutlu, huzurlu büyüsün. Vatana, millete, insanlığa, çevresine, ailesine ve kendisine faydalı hayırlı evlat olarak yetişir inşallah.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sağlıklı, mutlu, huzurlu büyüsün. Vatana, millete, insanlığa, çevresine, ailesine ve kendisine faydalı hayırlı evlat olarak yetişir inşallah.
güngör Zirve Mesajlar 3,518 Tepkime Puanı 173 Yer İstanbul 24 Tem 2012 #5,198 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bugün duydum ancak detayları öğrenmedim, ben haber vereyim. Mürşide&Mehmet Kolege (camper02) ailesi bekledikleri misafirleri sağlıkla dünyaya gelmiş. Babaanne ve dedeyi tabiki anne babayıda kutluyorum, hoşgeldin bebek,kampçı olursun umarım.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bugün duydum ancak detayları öğrenmedim, ben haber vereyim. Mürşide&Mehmet Kolege (camper02) ailesi bekledikleri misafirleri sağlıkla dünyaya gelmiş. Babaanne ve dedeyi tabiki anne babayıda kutluyorum, hoşgeldin bebek,kampçı olursun umarım.
TUGAY58 Özgürlüklerle dolu yarınlarda buluşmak dileği ile Mesajlar 1,439 Tepkime Puanı 14 Yer kayseri 25 Tem 2012 #5,199 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Hoşgeldin bebek Yarınların özgürlüklerle dolu olsun..
fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 25 Tem 2012 #5,200 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Mürşide ve Mehmet Kolege'yi kutluyoruz.