KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İlhan Bey,
Umarım keyif almışsınızdır.....Yolunuz uzun çarşıya düşerseve ihtiyacınız varsa baharat ve yöresel peynirlerden edinebilirsiniz.
HArbiye ve Samandağın ipeğide Bursa kadar melhurdur....Umarım bu ek bilgiler için geç kalmamışımdar.....
Kalın sağlıcakla
Kurba Bayramınızı ve takip eden Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor sevdiklerinizle ve sevenlerinzle nice bayramları sağlıkla karşılamanızı diliyorum......
Kalın sağlıcakla
Kişiyi bilemem ama ocak Optimus marka ve ispirto ile kafa ısıtılıp gazyağı ile yanıyor.Ocağın hemen yakınında bir de teneke saplı iğne bulunduruluyor ki meme tıkanınca açmak için.
Bizleri ispirtolu ocaklı günlerden günümüz modern Türkiyesine taşıyanlara sonsuz saygılarımla CUMHURİYET BAYRAMIMIZI kutluyorum
Bravo bildiniz. Demek ki yıllar Şener Şen'in tipini değiştirmemiş
Hüseyin Ağabey, aydınlatıcı bilgi için teşekkürler. Eskilerin "bakraç" dedikleri büyük ihtimalle bakırdan yapılma kalay kaplı, üsten saplı tencereyi de dikkat ettiniz mi? Beni çocukluğuma götürdü. Eskiden sütleri bunda kaynatıp, yoğurt mayalarlardı. Hemen hemen her evde vardı.