Sayın Orsaalabanda,sayın Taiga,sayın Bartek,sayın Dalgıç,sayın Enezege ilginiz ve içten dilekleriniz için teşekkürler ediyorum yanımda olduğunuzu biliyorum bu bana cesaret veriyor evet sene sonunda çok üzülmüştük şidi baharın bereketi seviniyoruz dileğimiz herkesin aynı sevinci yaşaması.Bundan sonra benim karavanım diye bir başlıkda ben atacağım.
Sevgili YASİKO,allah uzun ömürlü etsin.Desene sende bizim dedeler konvoyuna katıldın.Bu arada senin ve sevgili GEZMEN'in yokluğu bayağı hissedilmişti.Hadi seni dede olduğun için bağışladık,acaba gezmen'demi dede olmaya uğraşıyor?....
Emirganda laleler açmıştır harhalde. Belki yarın sabah erkenden oraya gidip sarı köşkte bir kahvaltı yaptıktan sonra, bol bol lale fotoğrafı çakilebilir. Ögleden sonra kalablık artınca, biraz daha kuzeye doğru yol alıp karadeniz ve boğaz manzaralı bir dolaşma yapılabilir diye düşünüyorum.
Ahmet abi çok teşekkürler biliyorum istediğim zaman yardımı esirgemeyeceğinizi.Sizinde torununuza Allah sağlık sıhhat versin anneyede geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün.
Uzun ömürlü olsun... Başta ana-babası ve dede-büyükannelerini kutluyorum.
Abdi Bey,
dalgıç' Alıntı:
Sevgili YASİKO,allah uzun ömürlü etsin.Desene sende bizim dedeler konvoyuna katıldın.Bu arada senin ve sevgili GEZMEN'in yokluğu bayağı hissedilmişti.Hadi seni dede olduğun için bağışladık,acaba gezmen'demi dede olmaya uğraşıyor?....
Kız babası olmanın çok büyük bir ayrıcalık olduğunu düşünüyordum.Kimbilir kız dedesi olmak nasıl birşeydir
Tebrik ediyorum Allah analı-babalı-dedeli-nineli büyütsün.
Yeri gelmişken kız-erkek babası olmak konusunda bir anımı paylaşayım:
Bir dost meclisinde benden yaşça epey büyük abilerimiz konuşuyordu.Biri, benim üç oğlum var dedi.Diğeri 4 oğlan, bir diğeri 3 oğlan bir kız...Laf döndü dolaştı ''erkek adamın erkek oğlu olur'' meselesine kaydı. 5 kızı olan biri de köşede sessiz sessiz oturuyordu.Artık dayanamadı ne dese beğenirsiniz? Bir evde tam teşekküllü bir erkek varsa ikincisine lüzum yoktur. Herkesin koptuğu andı Ne demekse artık ''tam teşekküllü erkek''