nietche zerdüşt te şöyle demişti ''ben bu kulaklara göre ağız değilim''.Bu konuyla ilgili benim fikir hakkım olduğunu düşünmediğim için cevap vermedim çünkü bölge ile ilgili ufacık bir fikrim yok.ilk önce kendimi kurtarayım da ama fotoların hepsine baktım
Resimlere ben de baktım ama öneri verecek kadar tecrübem olmadığını düşünerek sessiz kaldım. Kamp yerinin bir özelliği olmalı bence. Önemli bir merkeze yakın olabilir (örneğin günübirlik Istanbul'a kolay ulaşım imkanı) veya denize yakın olabilir. (Ya da Kapıkuleye yakın kamp yeri örneği gibi.)
Silivri'de ki kampa insan niye gelsin? Deniz genel olarak Silivri de kötü. Istanbul çok yakın değil. O nedenle kampa bir özellik katmalı. Hobby bahçesi denilerek insanlara tarım yapma zevki verilebilinir. Buna benzer bir şey bulunmalı bence. Yoksa 1 gece kalarak geçiş kampı olarak görülme tehlikesi var.
Ben genelde google chrome kullanıyorum . 2-3 gündür aşağıdaki uyarıyı alıyorum (explorer da uyarı gelmiyor) :
Uyarı: Bu siteyi ziyaret etmek, bilgisayarınıza zarar verebilir.
www.gezenbilir.com adresindeki web sitesi, bilgisayarınıza zarar verebilecek veya izniniz olmadan çalışabilecek kötü amaçlı yazılım barındıran www.adrenalin.com.tr sitesinden öğeler içeriyor. Kötü amaçlı yazılım içeren bir web sitesini yalnızca ziyaret etmek bile bilgisayarınıza virüs bulaşmasına yol açabilir.
Bu öğelere ilişkin sorunlar hakkında ayrıntılı bilgi için www.adrenalin.com.tr için Güvenli Tarama tanı sayfası sayfasını ziyaret edin.
Arkadaşlar 19-21 haziranda düzce de gezenbilir doğa festivali var arı bey dışında bizim gruptan kimseyi göremedim ben eşimle birlikte büyük ihtimal geleceğiz,gelenlerle orada görüşmek üzere. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=32814.140
Arkadaşlar karavan gurbunun sayısı bilirnirse ona göre arkadaşlar yer ayarlamaya çalışabilrlermiş ben ismimin yanına numara yazdım no 1 ,her gelen arkadaş devam ederse gönüllübu gurba yardımcı oluruz