Bünent'le yaptığımız uzun yazışma ve değerlendirmeler sonucu, busçuların geçenlerde gittiği yer değil de anakampın eski gezisinde gittiği girişteki geniş alanın bizim için daha uygun olacağına karar verdik. Google earth den baktım ama daha önce gitmeyen biri için neresi olduğunu kestirmek zor. Belki Bülent verebilir koordinatları.
Arkadaşlar gerekirse ben yolun kenarında dörtlüleri yakar beklerim sorun değil sapacağınız yeri kaçırmayın yeter.Zaten gündüz gelene sorun olacağını zannetmiyorum.gece ağaç tabela var.
Hadi Karavancılarrrrrr
Bu etkinliğe tam destek verelimmmm. Ekleyin isimlerinizi....Artık Gezenbilirde bizde varız ))))
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41062.msg429296#msg429296
Belki çok kişi biliyordur ama bizim memleketimizde bu gibi durumlarda aynı bilince ne zaman ulaşabileceğiz acaba......
Alıntı...
Kurnazlık,
> geri kalmış
> toplumlara özgüdür
> Almanya'nın
> geniş
> otobanlarında yol alıyorduk. Baktım ki otomobiller
> yavaşlıyor ve yolun iki
> yanına diziliyorlar, orta şerit boş kalıyor. Ne
> olduğunu anlamadım ama biz de
> öyle yaptık. Beklemeye başladık. Yolun ortası bomboş
> ama hiç kimse oraya
> direksiyon kırmıyor. Kuyrukta sakin sakin bekliyor. Biraz
> sonra durumu öğrendik.
> İleride bir kaza olmuş, yol tıkanmış. Böyle
> durumlarda Alman sürücüler fermuar
> ilkesini uygular ve iki yana çekilerek yolu polisler,
> ambulanslar ve çekiciler
> için serbest bırakırmış. Gerçekten de biraz sonra o
> bomboş yoldan polis
> arabaları ve ambulanslar neredeyse iki yüz kilometre
> süratle geçip gitti.
> Önlerinde hiçbir engel yoktu. Çok geçmeden yol
> açıldı, bütün araçlar hareket
> ederek gideceği yere vaktinde ulaştı.
Hadi Karavancılarrrrrr
Bu etkinliğe tam destek verelimmmm. Ekleyin isimlerinizi....Artık Gezenbilirde bizde varız ))))
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41062.msg429296#msg429296
Garanti vermeyeyim Nihat abi şuan da kabasını yaptığı karavanı cumartesi günü epoksi ile kaplanması(istanbuldan tekne ustaları gelecek) söz konusu ve nasıl yapıldığını görmem lazım (bu bir) kendiminkini ben yapmaya planlıyorum. ,şimdi eşim istanbula giderken ben gelemem dedim(bu iki) ordan yaylalara giderseniz ve ben de yeni gelin gibi hem alarım hemde gelmeye çalışırım gelirsem de evde güzel bir hava eser (bu üç).Ama ercova,yuvacık gibi yerler bana yakın sayılır bütün limitlerimi zorlayacağım.
Poyrazlar'dan sonra karadeniz'e yaptığımız yolculuktan döndük. Poyrazlar sonrası Tosya'da bir benzincide konakladık. Gece buz gibiydi. Trumatik işe yaradı. Hiç bir yeri gezmeden gidip döndüğüm için tabii ki de bir gezi sayılmaz. Gittik döndük.
Toplam 2250Km yol yapmışım. Yolda 2.35TL'den bile mazot aldım
Poyrazlar'dan sonra karadeniz'e yaptığımız yolculuktan döndük. Poyrazlar sonrası Tosya'da bir benzincide konakladık. Gece buz gibiydi. Trumatik işe yaradı. Hiç bir yeri gezmeden gidip döndüğüm için tabii ki de bir gezi sayılmaz. Gittik döndük.
Toplam 2250Km yol yapmışım. Yolda 2.35TL'den bile mazot aldım