KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
metin arkadas aramiza hosgeldin.sen bu satirlari eger bir gun once yazmis olsaydin tanisabilirdik.dun guzeldere selalesindeydim.hava yagisliydi ama duzce herzamanki gibi guzeldi.
duzce tam bir cennet.daha once karduzde kamp yapmistim en kisa zamanda tekrar gelmek isterim.kismet olursa gezenbilir uyeleriyle geliriz sanada ii geceler.
6 Ekim hsonu için kamplı bir gezi planlayalım derim, istikamet Düzce Kardüz yaylası olabilir mesela
sonbaharın en güzel renkleri oluşmaya başlamıştır yaylalarda
6 Ekim hsonu için kamplı bir gezi planlayalım derim, istikamet Düzce Kardüz yaylası olabilir mesela
sonbaharın en güzel renkleri oluşmaya başlamıştır yaylalarda
Uğur abi merhaba;Mertin önerisi çok süper ama 6 ekim tarihinde benim gelmem çok zor zira aracım olmayacak.
O tarihte kitlerimiz gelecek unuttunmu abi..
Tamponu yaptım bile abi.Hemde 4ad yapılıyor.
Yarın Farukun arkadaşının şirketinde malzemeleri kesiliyor ve hemen akabinde büküm kaynak işleri tamamlanıp en geç c.tesi kakılıcak.
Eyvallah abi dün akşan söktürdüm tamponu nihat ustaya.Arabayı öyle görünce dayanamadım hemen işe koyuldum valla.Bide ufaktan kurtlanmaya başladım ondandır abi.