Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 768,683
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Aslında gezenbilir ekibi içindede bir organizasyon yapılabilir.olası bir afet veya felaket durumunda arama kurtarma ekiplerine ulaştırma konusunda lojistik destek verilebilir.

Etiketler

mertin bu fikrini olgunlaştırmak lazım.kimler bu konuda birşeyler yapmak ister?

Ben de 1999-2004 arasında İzcilik Federasyonu Arama Kurtarma Ekibi'nde çalıştım. En son telsiz ve mors eğitimi veriyordum. Sivil Savunma üyeliğim de mevcut. Ne yazık ki 2004 yılında çalışma hayatımın başlamasıyla bu görevlerde aktif olarak yer alamadım. Şu an sadece İzcilik Federasyonu'nda kurul üyeliğim mevcut.

Konuyla ilgili Gezenbilir'e ait olmasını tasarladığım bir projem var fakat bu projenin hayata geçmesi biraz da resmi bir statü kazanmayla olabilecek birşey. Dernekleşmeden evvel de çok daha önemli bazı sistemlerin oturması gerekiyor diye düşünüyorum. Bunun dışında sitemizdeki üyelerin kişisel gelişimleri açısından ilkbahar aylarında bir ilk yardım kursu düşünüyorum. Bu kursun normal kurslardan farkı doğada pratik yapma imkanının olması. Konuyla ilgili bağlantıları gerçekleştirdiğimde sizleri de haberdar edeceğim.

Arkadaşlar merhaba, geç oldu ama biraz önce olgunlaşan bir harekatı bildiriyorum.
Bugün (Cumartesi) sabah saat 06.00 civarı 5 araç Kemerburgaz Shell'de buluşup İğneada'ya kadar iki günlük (kamplı) bir off-road keşif gezisi yapacağız. Aralarda bulduğumuz sıkı etaplara da girilecektir. Katılmak isteyen -uygun araçlı- arkadaşları bekleriz.
Benim tel: 0532 541 25 24
- Mustafa
- Serkan+Hakan
- Recep+Ömer+Suat
- Orkun
- Yusuf

Mustafa abi benim gelebilmem imkansız olduğundan size iyi eğlenceler.Yol notlarını iyice alında daha sonra beraber bir tur daha yaparız.

Mustafa abi ve ekipteki diğer arkadaşlar hepinize bol eğlenceli geziler diliyorum...Yarın bende gelemeyeceğim için kusura bakmayın, ama Pazar günü kimbilir belki sizleri bulabilirsem katılırım...

mustafa abi iyimiş bu gezi keyifli geziler size... ben haftasonu bir günü bulamıyorum iki gün kamplı gezi nerdeeee zaten benim arabada donanımlı değil sağlık olsun napim inancım ve umudum var bende bir gün çoşucam(yeni aracımla) etaplarda du bakalım nezaman

arkadaşlar merhaba nihayet foruma üye olabildim .bütün gezilere katılıyoruz ama bi fırsat bulup üye olamamıştım.vatana millete hayırlı olsun :D :D :D

legend' Alıntı:
arkadaşlar merhaba nihayet foruma üye olabildim .bütün gezilere katılıyoruz ama bi fırsat bulup üye olamamıştım.vatana millete hayırlı olsun :D :D :D
ertaş selam.bende tam tersi gezilere katılamıyorum ama maşallah burda çenem durmuyo offroad benim çenemde :D :D :D (makus talihimi pek yakında kırıcam tabi :'( :'( )o zaman sadece gezenbilirdeki offroad dostlarımız değil tüm türkiyedeki ve hatta karadeniz'e kıyısı olan tüm ülkelerin offroad severleri benim offroad dünyasına katkılarımla gurur duyacak ::smiley: ::smiley: ::smiley: (ohaa çokmu iddalı oldu bu son düzlükte aman neyse insan hedefsiz idealsiz yaşamamalı)

Ertaş meraba.Evet biraz geç oldu foruma girmen ama hayırlısı diyelim.Nasılsa forumdan önce gezilerde hoş vakitler geçirmeye başlamıştık.Devamını dilerim görüşömek üzere hoşçakal.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR