KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hoşbulduk arkadaşlar, sıcak karşılamanız için ayrıca teşekkür ederim.
Offroad la ilgili olarak şu an sadece yerel bazda ilgilenebiliryorum malesef işlerden fırsat bulamıyorum. ama ınternet araçılığla yapılan etkinlikleri takip etmeye çalışıyorum. Oto yedek parca bil hassa amerikan araçları üzerine sizlere yardımcı olabilirim. Kendimizinde ileride fotoğrafınıda ekleyeceğim international (enter) 1976 model 4700 cc motor 6 silindir arazi araçımız var. bununla karadeniz yaylalarında kendı çapımızda bır cok defa etkinliklere katıldık. sizleride karadenız parkurlarında yapacağımız doğa ve mavera dolu etkinliklere davet ediyorum. her türlüü konuda bilgim ve tecrübelerim yetti kadarıyla sizlere yardımcı olmak beni memnun edecektir.
yücel fatih ladanız hayırlı olsun kazasız belasız offroadlar inşallah.bizde bir arkadaşımla araştırmalarımızı ocak gibi bitirip (bide şu borçları bitirip aslında) offroad araç hazırlıycaz aklımda cj7 vardı ama orkunun difransiyel dağılınca bide çok uyarı gelince çok uğraştırır diye vaz geçtim (meret cj7de çok sevimli araç ama) galiba kısa pajeroda karar kılıcaz.