Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 769,270

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

frkbdr' Alıntı:
Orkun naber dostum.Nasıl gidiyor..

İyidir Faruk, uğraşıyoruz bizim eşşekle.. diferansiyel toplandı.. Bir süre 50km'nin üstüne çıkmam yasak.. Detroit'te takıldı ama alışamadım daha.... işlerde yoğun vakit ayıramıyorum...

Herkesin Kadir Gecesini kutluyorum!..

Detroit ha...Orkun hayırlı olsun...Sevindim...Alışamadım diyorsun...Tedirginlik mi yapıyor ?

Tedirginlik yok Ugur Abi, virajlarda felan chat chut yapıyo Bide gazla girmek gerekiyor... kullanıcak vaktimde yok bu aralar

Öne de OX istiyorum... mail attım adamlar cevap vermedi.. şimdi aklımdayken bi daha atayım... Kargo boyutu ve ağırlığını öğrensen getirmenin yolunu bulurum

Virajda açmıyor mu yoksa diycem ama ? sen daha tecrübelisin o konuda...Zaten sen baştan beri OX u benimsemiştin. )

orkuncum hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan çamurlan ama beni çamurlama yaptır şu körüğü artık

orkun diff kilidin hayırlı olsun .ben de bayağı zamandır cj 8 ime kilit taktırmak istiyorum. bana fiyat hakkında bilgi verirmisn birde nerede montaj yaptırdın

Virajda çatır çutur açıyo, açmadığı zamanda yeri kazıyo

Teşekkürler Yüksel, Yücel!
Bir ara denememiz lazım ama ilk deneme (gelebilirsem) Offroad oyunları olacak gibi

Yücelcim be yaptım körüğü, yine 4 çekerden attı, batırdı beni... söktüm rahatım sadece hızlı(!) dere geçişlerinde tavana kadar su geliyo

Montajı Ohannes Usta (Maslak San) yaptı.. Amerika'dan Ebay (www.ebay.com)'dan alındı, arkadaşımın bavulunda gümrüğe takılmadan geldi ebay'de ararsanız değişik modeller ve fiyatlar mevcut... Şimdi cefakar arkadaşıma OX taşıttırmak istiyorum ama ağırlık ve kargo boyutunu öğrenmem lazım.....

Ohannes Usta? Onno Usta olarak bildiğimiz Ohannes Tatonyan mı?

hımm, olaya bu açıdan bakmadım ama sanmam...Onno usta eski sanayide (4 levent san) diye biliyorum...

Hala orada bildiğim kadarıyla. Bir an acep O mudur diye merak ettim, o yüzden sordum..

Onno usta arazi araçlarıyla ilgilenir miydi ki?
Ben daha çok kendisini asfalt makinalarının modifikasyonları vs. alanlarında bilir tanır görürüm.

Bende öyle biliyorum, ikisi farklı ustalar kesin...