Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 769,646
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ramazan Bayramı Gezenbilir Ailesi için kutlu olsun.İnşallah bu bayramdan itibaren daha aydınlık ve huzurlu bir Türkiye için dua ve dileklerimle.

Etiketler

Ah Ugur abi, askeriyeden 30-40bin de çıkan unimog lar gibi özellikle elektrik idaresinden çıkan, sağlık bakanlığından çıkan çok temiz Cj-5'ler oldu...ben Çanakkale xxx sağlık ocağından gelen bir Cj görmüştüm ki...üzerinde orjinal çıkartmaları duruyodu... bu araçların doğal olarak şaseleri, yürüyeni çok iyi oluyor... askeriyeden çıkan arabaların akibeti pek belli olmuyor, genelde daha uzun olan cj-6 ve cj-8 çıktı zaten.. kaç km yaptığı bilinmez ama sık sık boyandığı kesin

Herkese iyi Bayramlar!

yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.... Tüm gezenbilir ailesinin ramazan bayramı kutlu olsun....

gezenbilir ailesinin bayramı kutlu olsun

ogün aramıza hoş geldin

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum.
serdar ağdaş

Ogün arkadaşım aramıza hoşgeldin buarada resimler güzel olmuş bol çamurlu günler

tüm gezenbilir ailesinin geçmiş ramazan bayramını kutlarım
kusurabakmayın bılgısayara ulaşamadım

davut bey aramısa hoş geldin.
bu arada sarı willys'in resimleri yok mu? onları da görsek iyi olurdu

selam arkadaşlar ben ergin istanbuldan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarısızlıklar diliyorum he birde hala yücel kardeşden ertaşın telini bekliyorum ;D ;D ;D

ergin arkadaşım ertaşın teli bende yoktu ancak senin teli ertaşa ilettim bugün sanırım en kısa zamanda seni arar saygılar