Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 766,820
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Recep, bu zarif halinle şarkıda söylersin sen... Türk sanat müziğinden... Ve belki de Zeki Müren den...

Etiketler

Valla Birden abi aklıma sapanca gölü kenarında bize ısmarladığım hamsi geldi..tekrar teşekkür

Birde serkan onları KIRMIZI PUL BİBERE bulamıştı ki...ilk kez böyle yedim..mükemmeldi..Bide 40 yıldır Rize'liyim

Valla Ugur o Hamsi acele ile alınmış hamsi idi buna ragmen Serkan üsülünde çok güzel oldu.Ama esas şöyle iri boy seçme marmara hamsiden kılçıgı çıkarıp yapacaksın o biberliyi araya pulbiber koyup yapıştıracaksın..Bak şimdi iyi fikir verdin bana ha..Kar kalkmazsa pazar akşamı resimlere bak,aşama aşama çeker koyarım buraya..

20cm olmuş kar vallahi zaten hissediyorum kar beni çağırıyo ;D ama pazar çalışıcam :'( belki cumartesi

http://www.meteor.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-karkalinligi.aspx

yarın belli olur fatih..Cumartesi gidersem gece kalırım kuzuyaylada..

aralıklı yagıyormuş 30 cm var diyorlar..Yagsın geç bile kaldı..

bende meraklıyım bu ise uzun sure Kenan Çarpışantürkle takıldım bana agır geldi. oraganizasyonlarınıza nasıl katılabilirim.

birden abi selam
tepelerde bugün durum nasıl 50 cm oldumu kar kalınlığı ?

Yücel merhaba 30 cm falan var..ben yarın oradayım..gecede kalmayı planlıyorum..Beni yalnız bırakmayın :-[..Hem gelen olursa altıoluk yaylasına gitmeyide deneriz Hani o çobanın oldugu yayla..

abi araç servisten çıkmadı henüz yarına bitirtmeye çalışacağım durumlar uygun olursa seni yanlız bırakmayız

özgür arkadaşım hoşgeldin aramıza

Evet ya..madem kar yağmış bir hoşgeldin demek lazım