KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
evettt..Şöyle iriboylardan kılçıgını çıkarıp birbirine yapıştıracaksın..Karda,mangalda pişireceksin..Izgaradan tepsiye döküp direk agzına atacaksın normalde biraz sogumasını beklemek gerekir ama kar sogugu bu süreyi minimuma indirir..hele az pişmiş olursa tadından yenmez o sogukta adamın içini dışını yağlar 0w30 gibi etki eder..Performans artışı saglar..''Antifiriz'' (C2H2O) ile birlikte kullanılırsa performans 2 katına çıkar..
Valla Ugur o Hamsi acele ile alınmış hamsi idi buna ragmen Serkan üsülünde çok güzel oldu.Ama esas şöyle iri boy seçme marmara hamsiden kılçıgı çıkarıp yapacaksın o biberliyi araya pulbiber koyup yapıştıracaksın..Bak şimdi iyi fikir verdin bana ha..Kar kalkmazsa pazar akşamı resimlere bak,aşama aşama çeker koyarım buraya..
Yücel merhaba 30 cm falan var..ben yarın oradayım..gecede kalmayı planlıyorum..Beni yalnız bırakmayın :-[..Hem gelen olursa altıoluk yaylasına gitmeyide deneriz Hani o çobanın oldugu yayla..