KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
naci abi hoş geldiniz.gezenbilirde çok yetenekli uzman doktorlar var onlar size gerekli reçeteleri hafta sonlarında yazarlar düzenli uygularsanız virüsten kurtulamasanızda kontrol altına alırsınız.ben zaman darlığından uygulayamadığım için beni sevgili doktorum mazhar osmana sevk ettiler
hem üzülme senin için 2 balıkadam üye ettim siteye birisi 2 yıldız diğerini bilmiyorum
birisiyle ocakta dalmaya gideceğiz onlar dalacak ben mangal yakacağım ;D
olur beraber yakarız o zaman
bu de4liler ocakta şubatta dalıyorlar bende merak ettim sudan çıkınca ne halde olduklarını gidip inceleyeceğim beraber inceleriz
tabi sen gaza gelip dalmazsan
discolar varda gezilerde yok... caddede geziyolar heralde en son Şile'de yazın gördüydük Oktay getirmişti... Mert madem XJ'e sempatin var, alalım sanada bitane yazalım arkasına "trail rated" discoyada "supermarket rated" ne dersin?
o zaman sizin tüp geçitin oraya dalalım değişiklik olsun gezdirirsin bizleri
çok soğuk olmayan günde Yassıada dalışı fena olmaz aslında aşağısı 13 derece sabit sonuçta tüp geçit civarı da öyle değil mi?
divercan' Alıntı:
dalmaya bende gelmak isterim tabi size uygun olursa ben marmaray tup gecitte profosyonel olarak dalgiclik yapiyorum